Renata iz Hrvatske bila je oduševljena lepotom Srpkinja: Podelila to na mrežama, a evo šta je dočekalo kad se vratila kući

Olja Jelić Vesti 12.04.2024 13:25 0

Video tiktokerke Renate Raguz iz Hrvatske koja je uporedila lepotu Srpkinja i Hrvatica postao je viralan hit, ali se desio neočekivani obrt

Renata Raguz

Printscreen/TikTok

Tiktokerka Renata Raguz iz Hrvatske uporedila je lepotu Srpkinja i Hrvatica, a svoj utisak je stekla dok je živela u Beogradu.

"Dakle, djevojka koja je u Hrvatskoj solidna osmica, u Srbiji je trenutno maksimalno trojka. Znači Srpkinje su oduvijek bile predivne žene, ali ovo sada u Beogradu? Ljudi moji! Znači utegnuto, sređeno, njegovano, dotjerano, duge kose...", objasnila je u svom TikTok videu.

"Donijela sam neke ozbiljne životne odluke", zaključila je na kraju snimka koji je privukla komentare. 

"To nije istina, ja živim u Beogradu i naše devojke nemaju tu harizmu kao Hrvatice i Slovenke", "Pa, baš i ne, sve do jedne su izoperisane i napumpane", "Hvala, lutko, takođe si prelijepa" i "Balkanke su prelepe žene", neki su od komentara. 

Ali, danas se desio nečekivani obrt. Njenog videa više nema pa se Renata oglasila i objasnila o čemu se radi. 

 

 

Naime, nakon što je privukla pažnju i završila na brojnim portalima njen video su prijavljivali i na kraju je obrisan od strane TikToka. Ipak to je nije obeshrabrilo. Zahvalila se svima na komentarima podrške i poručila da nastavimo da širimo pozitivu. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading