Živ je blam pojeo: Devojka je pobegla sa venčanja kada je shvatila kakvu je grešku napravila

Olja Jelić Vesti 05.04.2024 14:12 0

Žena je ostala užasnuta nakon što je slučajno nosila istu haljinu na venčanju kao deveruše

Tejlor

Printscreen/TikTok

Tejlor Fogarti, sa Floride, kupila je pastelno plavu haljinu do poda da prisustvuje svadbi prijatelja, ali kada je videla deveruše, shvatila je da je napravila veliku grešku.

Iako ne postoje stroga pravila o odeći za goste, generalno se osuđuje ako neko nosi belo jer se smatra pokušajem da se „zameni mladu“ i nošenje iste boje kao i svadbena zabava.

U njenom slučaju ona je bila u potpuno istoj haljini kao i deveruše. Osećala se užasno jer je napravila veliku grešku.

„Odmah sam počela da crvenim, a stomak mi je bio u čvorovima. Bilo mi je toliko neprijatno da sam želela da odem, nisam mogla da uživam“, rekao je Fogarti za Kenedi njuz.

 

@taylorfogartyy

the fact that this actually happened.

♬ original sound - Taylor Fogarty

 

„Nisam razgovarala sa deverušama, prišla sam mladoj na prijemu i izvinila se. Bilo mi je toliko neprijatno da sam osećala da moram nešto da kažem."

Rekla je da je mlada, koju je upoznala pre događaja, ali nije bila bliska, insistirala da joj to ne smeta - ali Fogarti je rekla da može da kaže da se žena oseća „na neki način zbog toga“.

Fogarti je rekla da je to rekla sa svima na venčanju jer je bila „užasno posramljena“.

 

 

„Jedan stariji čovek je rekao nešto o tome kada sam dobijao hranu u bifeu. Samo sam otišla umirući od blama. To me naježilo", objasnila je Tejlor.

Neki korisnici društvenih medija rekli su da su imali slično iskustvo kao ona, ali drugi su rekli da je trebalo da povede računa.

„To mi se dogodilo prošlog leta. Parovi zaista moraju da stave boje koje ne žele da ljudi nose na pozivnici“, komentarisao je jedan.

"Otišla bih kući. Ali stvarno", dodao je druga devojka u komentaru.

Tejlor je rekla da je ceo događaj lekcija i da će od sada pitati šta će deveruše nositi na budućim venčanjima na kojima će prisustvovati.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading