Žena je ženi vuk: Lola je završila u suzama posle kritike prijateljice, nije mogla da veruje šta joj je izgovorila

Olja Jelić Vesti 02.04.2024 21:06 0

Korisnica Reddita zatražila je savet nakon što je društvo napalo zbog kritike koju je uputila prijateljici Loli

Svađa prijateljica

Shutterstock

Korisnica Reddita zatražila je savet nakon što je društvo napalo zbog kritike koju je uputila prijateljici Loli. Rekla je Loli da snizi standarde kada je reč o muškarcima i upiše se u teretanu. Lola je već godinama sama uprkos tome što se uključila na sve dejting aplikacije. Ona čak pokušava da manifestuje ljubav u svom životu tako što uvek nosi belu odeću.

Iako Loli muškarci često prilaze, pogotovo kad zajedno izlaze, njeni standardi su, prema korisnici Reddita, "toliko visoki da će verovatno zauvek ostati sama". Lola želi da njen muškarac ide u teretanu, ima platu od 100 hiljada dolara godišnje i da zna da svira neki instrument. Mora biti visok najmanje 187 centimetara." 

Korisnicu Reddita kritikovali su zajednički prijatelji kad je Loli rekla da snizi svoje standarde jer ni ona sama ne ispunjava kriterijume koje zahteva. "Radi na pola radnog vremena i živi s roditeljima. Ima višak kilograma i mrzi vežbanje i nikad u životu nije svirala neki instrument", napisala je. Korisnica Reddita dodaje i da joj je zasmetalo što Lola ima naviku da uvuče svoj nepostojeći ljubavni život u svaki razgovor.

Lola je završila u suzama

"Pitala me i kako sam ja uspela da ulovim svog muzički nadarenog dečka sportistu. Objasnila sam joj da imamo zajedničke interese i da svaki dan idemo zajedno u teretanu. Rekla sam joj da bi, ako želi da pronađe takvog muškarca, trebala da razmisli o tome da se više angažuje u svom poslu, ide u teretanu i nađe hobi koji želi da njen partner ima ili neka se navikne na samoću", napisala je.

Lolu je to rasplakalo. "Stvarno se uznemirila i optužila me da sam joj rekla da je debela (iako nikad nisam rekla ništa o gubitku kilograma. Samo sam spomenula teretanu jer ona želi da njen partner ide u teretanu)", napisala je. Zajednički prijatelji korisnice Reddita i Lole bili su podeljeni. 

"Ako želi uspešnog tipa, trebala bi i sama da poradi na tome"

"Jedan od mojih prijatelja rekao mi je da je Lola super i zaslužuje sjajnog momka i da se ne treba da se menja", rekla je. "Drugi su me podržali i rekli da je ono što sam rekla ispravno", dodala je. Žena je objavu podelila u Redditovoj grupi "Jesam li debil?" i pitala korisnike što misle. 

"Dala si Loli iskren, koristan savet kad ga je tražila. Nisi je posramila, samo si istakla da ljudi često izlaze s onima koji imaju sličan stil života. Ako želi fit i uspešnog tipa, trebala bi sama poraditi na tim stvarima", "Naravno, ona zaslužuje neverovatnog tipa, ali neverovatan tip će hteti neverovatnu ženu. Šta ona nudi?" pisali su joj.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading