Pamti pa vrati: Prevario je ženu, usledila je žestoka osveta, njen postupak pratiće ga ceo život

Olja Jelić Vesti 29.03.2024 19:13 0

Ispovest prevarenog muškarca podigla je buru na mrežama

Prevaren muž

Shutterstock

Nedavno se jedan muškarac na Redditu požalio da ga žena vara, ali da tvrdi da je to u redu jer je on nju prevario prvi. 32-godišnjak je tako ispričao da je preko SMS poruka uhvatio svoju 29-godišnju suprugu kako ga vara s drugim muškarcem i da ne zna šta da učini. “Osećao sam se tako izdano”, napisao je, a kada ju je suočio sa svojim saznanjima, supruga mu je rekla da je njena afera potpuno u redu, čak i očekivana.

On je naime priznao da je nakon dve godine braka imao kratku aferu, ali mislio je da mu je žena oprostila nakon što je su zajedno posetili bračnog savetnika. Kune se da u zadnje tri godine nije bio neveran- "Znam da sam zabrljao", priznao je, ali iako je verovao da mu je supruga oprostila, očigledno nije zaboravila.

Prevaren muž

Shutterstock

 

"Ona tvrdi da je njena afera u redu jer sam ja postavio presedan za neveru”, rekao je, dodavši da joj je pokušao da objasni kako je ova situacija drugačija jer je ona započela vezu s drugim muškarcem, dok je on samo jednu pijanu noć zabrijao sa ženom koju nije ni poznavao.

“Osećam da ovo zaslužujem, ali u isto vreme želim svoju ženu nazad. Šta da radim?", pitao je. U komentarima ljudi su podelili svoja mišljenja. 

"Vaša je veza bila gotova onog trenutka kad si prevario!", napisao je jedan korisnik, a mnogi su se složili da je njegova veza zaista "mrtva".

"Podnesite zahtev za razvod i više sreće sledeći put", hladno mu je poručio drugi.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading