Jelena iskreno zažalila: Gledala sam samo decu i unuke, dok me muž nije napustio posle 41 godine braka

Slobodanka Ćorić Vesti 22.03.2024 13:45 0

Shvatila je da je muža godinama držala po strani, jer je preko svih granica prihvatljivosti svoju ljubav, vreme i novac davala isključivo deci i unucima

Jelena iskreno zažalila: Gledala sam samo decu i unuke, dok me muž nije napustio posle 41 godine braka

Printscreen/TikTok

Posle 41 godine braka, Jelenin nezadovoljni suprug odlučio je da se razvede. Otkriva nam, nakon što se malo oporavila od prvobitnog šoka, stala je na loptu i dobro razmislila o mogućim krivcima za takav udarac u njenom život.

Kako napominje, shvatila je da je muža godinama držala po strani, jer je preko svih granica prihvatljivosti svoju ljubav, vreme i novac davala isključivo deci i unucima.

Od svoje 55. godine sam se obavezala da ću čuvati unuku svakog vikenda, cele godine. Na kraju sam otišla na bolovanje da bih je čuvala, toliko sam je obožavala“, otkriva nam gospođa Jelena.

Kako su se rađali i drugi unuci, a danas ih je troje, sve se više je prihvatala obaveza.

"Sada, otkako sam u penziji, nemam ni jedan slobodan dan od njih troje. Ni od penzije nemam ništa za sebe. Da stvar bude gora, na kraju svega, nemam ni pravo glasa, ni za šta“, požalila nam se ona. O

Za njenu odraslu decu, ističe, važno je da imaju uvek na raspolaganju majku i maksimalno koriste njenu ljubav.

"Ah, imam mnogo toga da napišem, ali postajem tužna. Svesna sam da sam sama kriva. Da rezimiram, pristala sam da budem dostupna svakog trenutka i zato me je suprug napustio posle 41 godine braka“, ističe ona i priznaje da joj je sada mnogo jasnije, piše Moje vreme.

Vidi, piše, da je na jednoj strani dala previše, a na drugoj premalo. Budite umereni! Zato svim bakama poručuje da se ne opeku kao ona. „Drage bake, ako ikako možete, smanjite brigu o svojim unucima, bez obzira koliko ih volite. Roditelji moraju da brinu o svojoj deci, jer deca treba da osećaju njihovu ljubav dok odrastaju. Nažalost, nisam imala sreće da me roditelji srećno odgajaju, možda zato dajem vreme, novac i ljubav svojoj deci i unucima do krajnjih granica“, stoji u zaključku njenog pisma, koje je tako iskreno.
 

Komentari (0)
Loading