Ne verujte svemu što vidite: Sara sa samo dve fotke raskrinkala influensere, ovo je pravo stanje stvari

Olja Jelić Vesti 19.03.2024 18:20 0

Sara Nikol Landri je majka koja na svom Instagramu ima više od dva miliona pratilaca na Instagramu, a ovoga se puta dotakla nerealnosti na društvenim mrežama

Mama Sara

Printscreen/Instagram

Sara Nikol Landri je majka koja na svom Instagramu ima više od dva miliona pratilaca na Instagramu gde najviše govori o ljubavi prema sebi,a ovoga se puta dotakla nerealnosti na društvenim mrežama jer, kako kaže, u stvarnosti nije sve onako kako se čini.

Pritom je mislila na savršeno izdanje kojem influenseri teže, a sada je otkrila kako izgledaju stvari kada se kamere ugase.

U objavi na Instagramu je podelila svoje fotke u prekrasnoj crnoj haljini, a htela je da skrene pažnju na to kako njeno telo izgleda drugačije iz različitih uglova.

 

 

Ne verujte svemu što vidite

"Zamislite da provodimo vreme sa voljenima stojeći kao kipovi, ali ne radimo to, zar ne? To bi doslovno uništilo svrhu. Dišemo, smejemo se, pričamo, gledamo dole. MI ŽIVIMO. Dakle, ako nas neko snimi, uhvatio je taj trenutak", rekla je i dodala:

"Za očekivati ​​je da nam se možda neće svideti svaka takva fotografija. Zato izbrišite fotke ako vam ne odgovaraju, ali nemojte zaustavljati disanje, prestati živeti i plesati samo kako bi pred drugima izgledali savršeno."

 

 

 

U komentarima su joj se fanovi divili na iskrenosti pa su primetili koliko lepo izgleda uprkos tome što fotke ne zadovoljavaju savršeni standard.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading