Razrešena večita dilema: Evo zašto lepotice biraju muškarce ispod njihove lige, razlog će vas iznenaditi

Olja Jelić Vesti 14.03.2024 16:58 0

Devojka po imenu Nikol Dojon često na TikToku daje savete o muško-ženskim odnosima

Nikol Dojon

Printscreen/TikTok

Devojka po imenu Nikol Dojon često na TikToku daje savete o muško-ženskim odnosima, a nedavno je govorila o pitanju koje joj često postavljaju: "Zašto su zgodne žene često u vezi s muškarcima koji nisu ni približno atraktivni kao one?"

U videu koji je prikupio više od 10 miliona pregleda objasnila je razlog, a priznala je i da je čudi što mnogi ovo ne znaju.

"Znate ono kad vidite par i devojka je izvan njegove lige pa se drugi muškarci pitaju kako je uspeo da završi s njom?", započela je Nikol u svom videu pa dodala: "Verovatno je samo tretira kako treba", rekla je i naglasila da muškarce njihova lepota neće odvesti daleko kod žena.

 

 

 

 

 

"Neverovatno mi je kako ljude to toliko buni. To što si zgodan će ti pomoći samo kratko... To razumete? To što si zgodan će možda privući njenu pažnju, možda će ostati s tobom malo duže nego što bi trebala. Ali na kraju dana, ako si kreten, ako je ne tretiraš kako treba - neće te odabrati", objasnila je.

"Muškarci mogu dac završe sa zgodnijim ženama jer žene ne osuđuju toliko. Devojka će biti s muškarcem koji je možda 'ispod njene lige' ako se on prema njoj lepo ponaša. Muškarci će teško uočiti devojke koje im nisu privlačne fizički, ali cure - mi volimo da dejtujemo sa ružnim muškarcima. Ok, ako je smešan i ako se lepo ponaša prema nama. Sanjam li o ružnom dečku? Ne, ali ako će mi poklanjati cveće svaki dan - može", zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading