Kristina je imala preko 300 kilograma: Muž je ubeđivao da ne ide na operaciju, ali ga nije poslušala i sada izgleda ovako!

Vesti 09.03.2024 13:09 0

Pošto je Kristina u početku imala preko 300 kilograma, imala je veliki posao pre nego što joj je dozvoljeno da se kvalifikuje za operaciju

žena

Printscreen/Youtube/TLC

,,Moj život od 300 kilograma" deli mnoge priče u emisiji, a najupečatljivije su one koje su inspirativne, poput Kristine Filips. Zatražila je pomoć od dr Jounana Novzaradana, poznatog kao Dr Nov, koji pomaže svojim pacijentima da izgube težinu i pripreme svoje telo za operaciju mršavljenja.

Kristina, koja je u početku imala blizu 400 kilograma sa samo 22 godine, naporno je radila i sledila uputstva dr Nova kako bi promenila svoj život na bolje. Dok joj je doktor pomogao da se snađe u gubitku težine, Kristina se uključila u posao i radikalno promenila svoj život.

žena

Printscreen/Youtube/TLC

 

Pošto je Kristina u početku imala preko 300 kilograma, imala je veliki posao pre nego što joj je dozvoljeno da se kvalifikuje za operaciju. Nakon što je podelila detalje o svojim borbama, uključujući teškoće prilikom hoda od sobe do sobe u svom domu, doktorka je stavila Kristinu na restriktivnu dijetu kako bi joj pomogla da obuzda ishranu.

Međutim, uz nedostatak podrške majke i muža, teško je pristupila temi mršavljenja, a kamoli da se okuša u tome. Posle barijatrijske operacije, izgubila je preko 200 kilograma. Kristinina konačna težina bila je oko 83 kilograma, i iako je dobila novi život, stvari su bile daleko od lakog nakon što je izgubila težinu.

Novi problemi

Iako je Kristina mogla u potpunosti da promeni svoj život, stvari za nju nisu išle glatko nakon operacije gubitka težine. Kristinino mentalno zdravlje se pogoršalo nakon što je izgubila težinu, uz napomenu da bi svaki put kada bi broj na vagi varirao, ona postala zabrinuta.

Ova anksioznost je dovela do toga da Kristina prestane da jede danima i razvila se u neuređen način ishrane koji ju je ostavio pod stresom i gladovala. Iako je zvezda ,,Moj život od 300 kilograma" mogla da vidi fizičke razlike u svom telu i shvatila da više nema 300 kilograma, i dalje se osećala kao žena sa toliko kilograma, i to je bilo neverovatno teško prevazići.

 

 

Dok se borila sa slikom svog tela i mirila se sa značajnim gubitkom težine, Kristina je otkrila da je i njena veza ugrožena. Njen muž Zak nije podržavao njeno putovanje ka mršavljenju ili promenu u njenom telu nakon toga. Zek je godinama omogućavao njene loše navike u ishrani, pa je čak pokušavao da je ubedi da ne radi na operaciji gubitka težine kako bi je zadržao zatvorenom i da bi je kontrolisao. Nakon što je Kristina preuzela brigu o svom zdravlju, odlučila je da se razvede od Zaka ​​i počne sama. Ona je odbacila svoj stari život i počela iznova, prenosi Screen Rant.

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading