Jana otkrila kako zavesti frajera: Muškarci otkidaju na ovu stvar, a većina žena se ne usuđuje na taj korak

Olja Jelić Vesti 02.03.2024 14:42 0

Jana je otkrila da postoji jedna posebna stvar oko koje se muškarci i žene često ne slažu

Jana Hoking

Printscreen/Instagram

Stručnjakinja za veze Jana Hoking nedavno je otkrila da mnoge žene ne vole da rade jednu stvar koju muškarci stvarno žele, piše Daily Star.

Nije tajna da su muškarci i žene različiti. Imaju različite poglede na život i emocije. Jana je otkrila da postoji jedna posebna stvar oko koje se često ne slažu.

 

 

Jana je prije par godina rekla da je neprikladno da žena napravi prvi korak, a u određenoj meri, i danas se tako oseća. U svojoj nedavnoj kolumni za news.com.au rekla je da se većina žena tokom života pridržava uloga koje su dobile odgojem.

"Iz nekog razloga, većina nas je sklona da se pridržava već uspostavljenih uloga sa kojima smo odgajane zahvaljujući bajkama koje se vrte oko čekanja da naš princ dođe i obori nas s nogu", napisala je.

Treba li se žena prva da se javi muškarcu?

Jana je otkrila da ona ponekad napravi prvi korak i da je pri tome imala dosta sreće. "Prva sam se javila svom zadnjem dečku i bilo je tako dobro da smo se zabavljali godinu dana. prekinuli smo kad nas je posao odveo u različite gradove. Još mi uvek povremeno nedostaje", istakla je.

"Mi žene preuzimamo kontrolu nad svojim finansijama, karijerama i životnim aranžmanima. Zašto još uvek oklevamo da preuzmemo kontrolu nad svojim ljubavnim životom?", zapitala se.

 

 

 

Jana je potom otkrila da je u anketi koju je napravila preko svog Instagram profila 98 posto muškaraca priznalo je da bi voleli da žena napravi prvi korak.

Nedavno istraživanje farmaceutske kompanije Merck na više od 2.000 učesnika u dobi od 18 do 40 godina otkrilo je da samo jedna od deset žena zapravo napravi prvi korak. Jana je rekla da su mnoge žene verovatno zbog toga propustile mnoge romantične prilike, pa vredi razmisliti o tome.

"Dakle žene, izađite iz svoje zone komfora i napravite prvi korak", istakla je.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading