Hoće da mu rodi dete: Ja imam 25 godina, a moj muž, 86 godina, stariji je od mog dede, a tako dobro izgleda

Slobodanka Ćorić Vesti 23.02.2024 13:11 0

Godine, u njihovom slučaju, nisu bile prepreka ljubavi i sreći

par

Printscreen/Instagram

Mirakl i Čarls prkose predrasudama svojom neverovatnom ljubavnom pričom, iako ih razdvaja 61-godišnja razlika u godinama. Ovaj čudni par je odlučio je da ga ne definišu decenije koje ih razdvajaju, već su se venčali uprkos tome što je Čarls 13 godina stariji od Miraklinog dede. Ipak, njihova ljubav pokazuje da kada se dve srodne duše povežu, starost postaje nevažna. 

Neočekivani susret

Mirakl Pog (25) i suprug Čarls Pog (86), prvi put su se sreli kada je ona radila u perionici veša 2019. Njihova naklonost je bila trenutna i brzo su uspostavili blisku vezu. Mirakl je ispričala kako bi Čarls, penzionisani agent za nekretnine, posetio perionicu sa samo jednim komadom odeće, uvek tražeći njenu pomoć. Rado se sećala dana kada je Čarls ležerno stavio parče papira na pult i zamolio je da zapiše svoj broj. Za nju je bio kao vitez u sjajnom oklopu.

Starost bez barijere

Mirakl je bila svesna da je Čarls stariji, iako nije znala njegove tačne godine. Ono što joj je bilo najvažnije je pozitivna energija koju je zračio i koliko joj je činio da se prijatno oseća. Posle dva meseca, konačno je saznala koliko Čarls ima godina, ali njena osećanja prema njemu samo su jačala. Ona ga je s ljubavlju nazivala "svom bebom" i tvrdila da ne ide nikuda bez njega.

Devojka je naglasila da je muževljeve godine ne brinu. Ona je izjavila: "Nije me briga da li ima 100 ili 55 godina, sviđa mi se zbog njega. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 godina jer izgleda tako dobro. Uvek je budan i aktivan."

par

Printscreen/Instagram

 

Izazovi i podrška

Miraklina majka Tamika (45) i njen deda Džo (72) su u potpunosti podržavali njihovu vezu od početka, prepoznajući sreću koju je Čarls doneo u njen život. Međutim, njen otac Karim (47) u početku je imao rezerve. Odgovorio je sa čvrstim "Ne".

Ipak, nakon što je upoznala Čarlsa, došao je njen otac i san para o savršenom venčanju postao je stvarnost. Mirakl je to opisala kao "najbolji dan" u svom životu.

Proširenje porodice

Uprkos kritikama na internetu u vezi sa njihovom značajnom razlikom u godinama, par ostaje neustrašiv. Nestrpljivo se raduju zajedničkom osnivanju porodice i nadaju se da će imati dvoje dece. Čarls, koji nema dece, uzbuđen je zbog mogućnosti prinove. U međuvremenu posetili su kliniku za vantelesnu oplodnju kako bi razgovarali o svojim opcijama, iako  im je saopšteno da neće ići lako.

Mirakl ostaje puna nade i kaže: „Možda će nas Čarlsove godine sprečiti da imamo decu, ali ja sam otvorenog uma. Možda neće uspeti.“ Njihova izvanredna ljubavna priča svedoči o snazi istinske veze i sposobnosti da se prevaziđu društvene norme i očekivanja. Godine, u njihovom slučaju, nisu bile prepreka ljubavi i sreći.
 

Komentari (0)
Loading