Ljubav na prvi pogled koja je pobedila sve prepreke: Srpkinja zavolela Turčina, jedan susret joj preokrenuo život

Olja Jelić Vesti 18.01.2024 14:51 0

Za ljubav srpske dizajnerke Danijele Božić i Turčina Meliha Meriča definitivno se može reći da je sudbinska.

Srpkinja i Turčin

Printscreen/Instagram

Za ljubav srpske dizajnerke Danijele Božić i Turčina Meliha Meriča definitivno se može reći da je sudbinska. Povezala ih je ljubav prema plesu, a potom su se u njima probudila snažne emocije...

Otkako su otplesali svoj prvi tango ples ne sluteći da je to početak jedne divne ljubavne priče. Ubrzo su shvatili da su srodne duše, a sada žive na relaciji Istanbul - Antalija - Srbija.

 

 

Srpska dizajnerka, čiji je rad ovekovečen brojnim nagradama, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, nije oklevala kada je dobila poziv da se markantnom Turčinu priduži u Antaliji.

Danas oboje ponosno i ushićeno ističu da uživaju u svojoj velikoj ljubavi, o kojoj su pričali u jutarnjem programu televizije "K1".

 

 

- Upoznali smo se na tango maratonu. Pogledom mi je uputio poziv za ples. Zagrlio me je, a kroz zagrljaj možete mnogo toga da osetite. Ja sam u tom zagrljaju pronašla sve ono za čim sam žudela, a to je muškarac koji odaje čvrstinu, sigurnost, hrabrost. Tako me je privukao uz sebe da ja više nisam imala kud, morala sam njega da pratim - počela je Danijela Božić, inače nagrađivana dizajnerka u Turskoj.

Ista sećanja, koja mu ogreju srce, deli i Melih Merič.

- Kada sam je video, bila je to ljubav na prvi pogled. Osetio sam strast, osobu koja je puna ljubavi, koja me je zagrlila iz srca, što je u tangu retko - ispričao je srpsku TV publiku.

 

 

 

Znao je da nemaju vremena za uzaludno trošenje i reagovao je vrlo brzo.

- Posle prvog festivala u Kapadokiji, posle prvog tanga koji smo otplesali, on je došao u Novi Sad na festival. Proveli smo sedam dana i nismo se ni razdvajali. Posle toga se vratio u Tursku i rekao: "Znaš šta, moj život više nema smisla ovako. Ja ti šaljem kartu. Ja sam pomislila da ću otići na neki period, ali sam dobila kartu u jednom smeru. I nisam se previše iznenadila. Kao da sam baš morala tako da uradim. Ja sam otišla i više se nisam vraćala - sa osmehom na licu je na kraju otkrila poznata srpska dizajnerka, prenosi NPortal. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading