Turčin Junus postao srpski zet, obožava Tomu Zdravkovića: Zbog ljubavi prema Mileni se preselio u Beograd iako su njegovi bili protiv

Slobodanka Ćorić Vesti 15.08.2023 15:03 0

Volim Srbiju, svi su dragi i srdačni, uvek kad kažem odakle sam pokušavaju da mi kažu nešto na turskom, to mi je baš simpatično

turčin

Printscreen/Instagram

Kažu da se prava ljubav jednom desi i da za nju granice ne postoje. Upravo sve te granice sa lakoćom je prešao Turčin Junus Emre Dogan (24) iz Alanje, koji je krenuo za svojom devojkom Milenom iz Beograda.

Junus je radio u Turskoj kao animator u hotelu, a onda je pandemija korona virusa zatvorila hotel pa je morao da radi na plaži. Upravo tu upoznao je Milenu, a onda je, priča nam, počela čarolija.

Radio sam u hotelu i studirao, bila je korona i tada sam morao da radim na plaži, upoznali smo se i ostali u kontaktu. Ona se vratila u Srbiju jer je imala operaciju, i ja sam joj stalno pisao, ali drugarski. Nisam ni slutio šta će se desiti – počinje Janus.

Živeo je na relaciji Srbija – Turska i uživao u svakom momentu boravka u Beogradu.

Milena je dolazila, ali sam i ja dolazio. Tada je nastava na fakultetu bila onlajn, i ja sam odlučio da dođem ponovo u Beograd. Bio sam u februaru, pa sam se vratio kući i rekao da dolazim ponovo u aprilu. Tada mi je majka bila u čudu – priča momak.

Za godinu dana, Milena i Junus otkrili su da se vole.

Zajedno smo od 2020. godine. Ja sam tada završio i fakultet, pa sam rekao mojima da dolazim ovde, u Srbiju. Tako je i bilo – priča kroz osmeh.

Podršku porodice na samom početku nije dobio.

Mama je bila protiv da dođem, jer je važilo da Srbi nas ne vole, ali to nije istina. Kada su upoznali Milenu, onda je sve bilo u redu. 

Junus voli Srbiju, ali dve stvari najviše.

Volim Srbiju, svi su dragi i srdačni, uvek kad kažem odakle sam pokušavaju da mi kažu nešto na turskom, to mi je baš simpatično. Volim mnogo vašu muziku i hranu. Uz narodnu muziku sam naučio jezik a najviše volim da slušam Tomu Zdravkovića, i slušam ga više od Milene. Jedino mi smeta jer je grad ogroman, mnogo veći od Alanje, ako to uopšte može da bude zamerka neka – objašnjava.

.

Komentari (0)
Loading