"Dobro došla u naš tim": Amerikanka koja je posetila Srbiju provela je dan kao svako od nas, a evo kako je reagovala na roštilj i rakiju!

Olja Jelić Vesti 23.12.2023 14:23 0

Sofija je došla kod druga u posetu.

Amerikanka u poseti Srbiji

Printscreen/TikTok

Amerikanka Sofija Dejvis ima prijatelja iz Srbije kog je i posetila. Njen drug je odlučio da joj pokaže sve ono što je sinonim za Srbiju i ulepša joj period boravka u našoj državi.

Na TikTok - u odlučila je da podeli sa svojim  pratiocima kako izgleda jedna poseta Srbiji i šta je sve iskusila tokom boravku u našoj državi.

Iako su Srbi pre poznati po konzumiranju jutarnje kafe i to turske, ovaj momak voli espreso. Na prvu jutarnju kafu otišli su u kafić gde su popili napitak. Nakon toga su se odvezli, a nemoguće je da neko sedi u automobilu bez muzike. Tom prilikom ona je snimila kako slušaju muziku na putu do restorana gde su se uputili na ručak.

 

@ssophiadaviss Life as American with a Serbian bf and only serbian friends #serbia #srbija #pedja ♬ original sound - Estrada News ☆

 

U restoranu su nazdravljali isključivo domaćom žestinom iako je tek vreme ručka. Nakon pića sa drugom i njegovim društvom koje je poveo sa sobom, naručili su i hranu. U pitanju je roštilj koji joj se izuzetno dopao, ako je suditi preko videu koji je javno objavila.

Za ručak se jede isključivo meso i to ćevapi sa lukom, krompirom, kajmakom i vrućom lepinjom. Video i naša kultura su oduševile mnoge i prikupili su neverovatan broj reakcija.

 

 

"Dobro došla u naš tim", "Stara dobra hrana", "Životni ciljevi", "Samo tako", "Ovo je prelepo", "Predivni ćevapi", "Tako i treba", pisali su ispod videa koji je devojka objavila na TikTok - u, prenosi Republika. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading