Njen "zao plan" je uspeo u potpunosti: Nazivaju je majstorom manipulacije, evo šta je uradila da bi dečka napravila ljubomornim

Olja Jelić Vesti 23.12.2023 12:46 0

Odlučila je da kazni svog dečka jer mu se nije dolazilo na njenu kompanijsku božićnu žurku

Tiktokerka

Printscreen/TikTok

Madelajn Salazar, 29-godišnja Njujorčanka koja se na TikToku predstavlja kao stručnjak za rad sa programima veštačke inteligencije, opet je privukla pažnju na toj društvenoj mreži jer je sada prikazala kako je svog dečka neki dan uverila da se frajeri otimaju oko nje za božićnoj zabavi.

U najnovijem videu odlučila je da dragog učini ljubomornim jer mu se nije dolazilo na njenu kompanijsku božićnu žurku , pa je iskoristila svoje znanje u programima za obrađivanje fotografija i izmislila da se nalazi u zagrljaju razigranog kolege.

 

 

Ako je verovati tome što je objavila, njen dečko je odmah dojurio kako se konkurencija ne bi previše opustila, pa možemo kazati da je njen "zao plan" u potpunosti uspeo i da je pobedila u kategoriji "biće po mom".

Salazar je u oktobru objavila video u kojem je prikazala da izmišlja udvarače kako bi bivšem poručila da je i ona nastavila sa životom, a taj snimak je toliko pažnje privukao da su joj na umeću čestitali čak i sa službenog profila Photoshopa.

 

 

Taj zapis je do danas skupio čak 57 miliona pregleda, ali je Salazar takođe doneo i negativan publicitet. Naime, mnogi su toj djevojci poručivati da je izuzetno "toksična" osoba iako postoji mogućnost da njene objave ne treba uzimati preozbiljno i da se samo malo šali.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading