Kada bi SRBIJA bila žena očima veštačke inteligencije: Fotka je ZAPALILA društvene mreže, a svi su gledali u jedan detalj!

Vesti 18.05.2023 12:00 1

Lepota žene u Srbiji ne podrazumeva samo fizički izgled, jer su Srpkinje kroz istoriju poznate po svojoj istrajnosti i borbenosti.

Kada bi SRBIJA bila žena očima veštačke inteligencije: Fotka je ZAPALILA društvene mreže, a svi su gledali u jedan detalj!

Shutterstock

Društvenim mrežama odnedavno kruži jedna fotografija za koju se navodi da je u pitanju prikaz Srbije iz ugla veštačke intelignecije, i to u obličju žene.

Veštačka inteligencija Srbiju vidi kao prelepu devojku, duge smeđe kose, vezane u kiku koja joj pada preko ramena. Pravilne crte lica, pune usne i rumene jagodice su istaknute na ovoj fotografiji, a odeća je u bojama naše zastave. Ljudima su posebno lepe zelene oči, mada neki smatraju da nije verno prikazano jer velika većina žena u našoj zemlji ima braon oči. 

 

 

Ljudima je posebno upao u oči privezak oko vrata, za koji neki kažu da predstavlja boginju Serbonu koja je bila jako poštovana kod Rimljana i starih Slovena, dok drugi smatraju da predstavlja četiri ocila. 

 

 

Komentari na društvenim mrežama su uglavnom pozitivni i mnogi su se oduševili ovim prikazom Srbije kao žene. 

 

 

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Mito
18.05.2023 12:38

Prekrasno