"Uzeo je sve za sebe i cimera": Usred večere dečko je pozvao konobaricu, a ona nije mogla da veruje šta je snašlo

Olja Jelić Vesti 16.12.2023 15:58 0

Devojka je na svom TikTok profilu pod imenom objavila neobičnu priču sa prvog sastanka. Taj dejt je opisala nezaboravnim, ali ju je dečko neprijatno iznenadio svojim ponašanjem

Tiktokerka

Printscreen/TikTok

Devojka je na svom TikTok profilu pod imenom objavila neobičnu priču sa prvog sastanka. Taj dejt je opisala nezaboravnim, ali ju je dečko neprijatno iznenadio svojim ponašanjem.

"Jednom sam otišla na sastanak sa dečkom i jeli smo u restoranu. Bilo je stvarno dobro. Usred jela, on je pozvao konobaricu i tražio ju da mi spakuje hranu. Bila sam zbunjena, ali kako je bila sreda pomislila sam da možda mora da ide. Kao, nije me briga, poješću jelo kod kuće", rekla je. Međutim, dečko njeno jelo nije uzeo za nju, već za sebe i svog cimera.

Uzeo njenu hranu za sebe i cimera

"On je držao hranu. Pomislila sam da će je držati dok me ne otprati do automobila pa će mi je onda dati. Ljudi, on je uzeo hranu. Uzeo je hranu za sebe i cimera da je pojedu sutradan za ručak", dodala je.

 

@justinescameraroll #stitch with @slimkim at this point, its for the plot and for the plot only #datingstorytime ♬ original sound - Justine’s Camera Roll 📸✨

 

 

Pomislila je da će se ljudi sigurno pitati šta je pošlo po zlu tokom večere kada se dečko tako poneo pa je objasnila da je sve prošlo super i da ju je odmah zvao i na drugi dejt. Ispričala je i kako nakon večere nisu odmah išli kući, već ju je pitao želi li na bubble tea. 

"Ja sam rekla da želim i rekla sam mu koji ukus da uzme pa sam otišla da zauzmem mesto. Uzeo je samo jedan čaj, koji nije bio onog ukusa koji sam ja htela i popio ga je preda mnom", ispričala je. 

Ispod videa se našla hrpa komentara. "To što te pozvao na drugi dejt je ludo", "Mislim da je jedan tip to hteo napraviti i meni, ali sam ga zagrlila i uzela vrećicu sa hranom iz njegove ruke", "Ja sam jednom išla na dejt u bioskop, a dečko je kupio samo sebi kartu za film", "Gde vi upoznajete ovakve ljude?", komentarisali su korisnici TikToka.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading