Izbacili je sa posla zbog oblačenja: Pokrivena je od glave do pete, a dobijala je primedbe, da li je ovo neprimereno?

Olja Jelić Vesti 13.12.2023 15:40 0

To zapravo nije bio prvi put da je upozorena zbog svoje odevne kombinacije na poslu

Ispovest

Printscreen/TikTok

Kako se neko obuče na poslu često zna biti inspiracija raznih glasina pa i razmirica. Ali, nekada cela priča zna da eskalira, kako je otkrila i jedna Britanka prošle godine.

Meri Di ispričala je kako je smatrala da je u potpunosti u skladu sa pravilima oblačenja na svom radnom mestu u kancelariji, kada je obukla top sa visokim ovratnikom i uske pantalone. No, iz dela za ljudske resurse upozorili su ju da je neprikladno odevena, pisao je tada The Sun.

Preko snimke, u kojoj ona stoji ispred kamere u majici uzorka zmijske kože i crnim hlačama, Marie je napisala: "Jedna žena iz odseka za ljudske resurse u nedeljnom izveštaju je napisala da je moja odeća bila neprikladna." U opisu videa je napisala i da joj nije jasno što tačno nije u redu, budući da je pokrivena od glave do pete.

 

@notmariedee

Im covered head to toe tho…. ♬ Just Say Det - Moneybagg Yo

 

Korisnici koji su pogledali video takođe su bili zbunjeni, te je većina stala na njenu stranu. - Stvarno mi nije jasno što im tačno smeta - napisala je jedna korisnica. "To je verovatno zbog tvojih oblina i jako me to ljuti", komentarisala je druga, a treća je dodala: "Pa potpuno si pokrivena?!"

No, nije prvi put da su Meri u kancelariji ukorili zbog njenog oblačenja. U prethodnim videima ispričala je da su je jednom i poslali kući zbog njene odjevne kombinacije, zbog čega su ljudi u komentarima počeli da nagađaju da je žena iz ljudskih resursa zapravo ljubomorna na nju.

- Izgledaš vrlo profesionalno, evidentno je ljubomorna na tebe. Nisi ti kriva - glasio je jedan komentar.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading