"Ako vam priđu, trebaće vam kardiolog": Amerikanac stigao u Beograd, oduševila ga lepota Srpkinja

Olja Jelić Vesti 06.12.2023 13:25 0

Američki tiktoker Eron Palasios posetio je Beograd, a sa svojim je pratiocima podelio utiske o gradu, ali i Srpkinjama koje su ga oduševile svojom lepotom. Eron dolazi iz Filadelfije i bavi se istorijom zemalja sveta, pa je tako otkrio i srpsku istoriju, pa se uputio u tu zemlju kako bi je detaljnije istražio.

Amerikanac

Printscreen/TikTok

Američki tiktoker Eron Palasios posetio je Beograd, a sa svojim je pratiocima podelio utiske o gradu, ali i Srpkinjama koje su ga oduševile svojom lepotom. Eron dolazi iz Filadelfije i bavi se istorijom zemalja sveta, pa je tako otkrio i srpsku istoriju, pa se uputio u tu zemlju kako bi je detaljnije istražio.

"Stigao sam u Beograd i želim sa vama da podelim prve utiske o ovom gradu. Počeću sa ljudima. Prvo što sam primetio je da su ljudi ovde baš visoki. Posebno devojke koje hodaju okolo kao neke ponosne kule i, kad to kažem, to je velik kompliment", rekao je u videu objavljenom pre četiri dana. 

U videu je objasnio i što je prvo probao čim je stigao u Srbiju. 

"Moram napomenuti da je juče, kada sam stigao ovde, bilo baš hladno, pa sam zato sinoć prvi put probao rakiju. Znači, ta čašica rakije mi je odmah zagrejala celo telo (…) Osim rakije, probao sam i ćevape, bili su baš ukusni i odlični, probaću ih danas još", ispričao je. 

 

@aaronpalaciosrebel My first impressions of Belgrade. I have only been here for A bit over 24 hours and i Love it. Thank you @Рале Србија and @🦅⚜️🇷🇸🇲🇪pavle🇲🇪🇷🇸⚜️🦅 for the company! #belgrade #belgradeserbia #history #srbijatiktok #balkantiktok ♬ The Perfect Girl (Instrumental) - The Freefall & Undoing

 

"Tako su elegantne" 

Njegov komentar o lepoti Srpkinja izazvao je veliku pažnju, pa je objavio novi, u kojem je detaljnije opisao svoje utiske te prozvao Srpkinje "prekrasnim stvorenjima" i "anđelima". 

 

@aaronpalaciosrebel An obvious observation i have made about Serb women while i have been in Belgrade Serbia. #serbia #srbija #belgrade #serbianwomen #belgradeserbia ♬ The Last of Us (Remix) - 林怿

 

"Tako su elegantne, oblače se po poslednjoj modi. Kao da se ne trude, ali siguran sam da se doteraju pre nego što izađu iz kuće. Hodaju sa toliko samopouzdanja koje može da uplaši. Ako vam jedno od tih prekrasnih stvorenja koje zovemo Srpkinjama priđe, srce će vam na sekundu stati. Tako da, ako znate nekog kardiologa, prosledite mi njegov kontakt za svaki slučaj", našalio se za kraj. 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading