Trans influenserka proglašena najuticajnijom mladom osobom: Magazin Forbes joj dodelio titulu zvezde koja transformiše budućnost

Olja Jelić Vesti 29.11.2023 10:47 0

Magazin Forbes uvrstio je trans influenserku i LGBTQ aktivistkinju Dilan Mulvejn na svoju listu 30 najuticajnijih mladih osoba na internetu.

Trans influenserka

Printscreen/Instagram

Magazin Forbes uvrstio je trans influenserku i LGBTQ aktivistkinju Dilan Mulvejn na svoju listu 30 najuticajnijih mladih osoba na internetu.

Ona je postala hit na društvenim mrežama nakon što je dokumentovala svoj proces promene pola i prekid partnerstva sa pivom Bud Light, čija je bila predstavnica.

Forbes je ove nedelje objavio listu navodeći: "Uz pomoć nominacija javnosti, kao i Forbesovih novinara i sudija iz svih područja stvaralaštva, ovogodišnji Forbesov popis društvenih mreža 30 under 30 ističe mlade online zvezde koje transformišu budućnost interneta."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Forbes (@forbes)

 

Razbesnela internet snimkom plesa u tajicama

Osim Mulvejn, odali su počast i drugima, uključujući komičare Alana Čikina Čouva i Stevena Hea, modnu influencerku Aliks Erl i kreatorku sa invaliditetom Moli Burk, koja kao slepa osoba objavljuje sadržaj inspirisan svojom perspektivom.

Spominjući Dilan na popisu, Forbes je poručio: "Naša Dilan Mulvejn je kreatorka, glumica i LGBTQ+ aktivistikinja koja je postala popularna zbog svoje serije Days of Girlhood, koja je dokumentirala njenu promenu pola."

 

 

Dilan je razbesnela internet snimkom plesa u ženskim Nike tajicama, kao i time što je postala predstavnica piva Bud Light. Suočila se sa brojnim transfobnim reakcijama, uključujući muškarce koji kupuju limenke piva isključivo kako bi ih uništili na "muški" način.

 

@najzena.rs Rita Ora bez grudnjaka u providnoj haljini na crvenom tepihu "zaludela" fotoreportere 🤭 #najzena #moda #autfit #ritaora #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading