Muškarac na ulici odmerio manekenku i razbesneo ljude: Bukti rat na mrežama, da li je preterao?

Olja Jelić Vesti 28.11.2023 17:55 0

Društvenim mrežama kruži snimak koji je izazvao žestoku raspravu na internetu. Glavni akteri su model i plesačica Barbara Gambatesa i jedan slučajan prolaznik koji je jednim potezom postao viralan.

Model

Printscreen/TikTok

Društvenim mrežama kruži snimak koji je izazvao žestoku raspravu na internetu. Glavni akteri su model i plesačica Barbara Gambatesa i jedan slučajan prolaznik koji je jednim potezom postao viralan.

Na snimku se vidi kako manekenka isprobava odeću u krojačkoj radnji, tik pored otvorenih vrata. Prolaznik je opazio i zastane da je pogleda, pritom zadržavajući pogled, naizgled zadivljen njenom lepotom. Dok je pušio cigaretu, zamišljeno je nagnuo glavu kako bi je pogledao iz svih uglova pa se na kraju okrenuo i otišao svojim putem. 

 

 

Snimak je izazvo veliku raspravu, a ljudi su se podelili u dve skupine, onu koja tvrdi da nije učinio ništa loše i onu koja smatra da je njegov čin gnusan. 

"Pogledao je. Divio se. Još je jednom kradom pogledao, a onda jednostavno nastavio svojim poslom. Tako gledaš lepu osobu", komentarisao je jedan korisnik X-a, a njegova objava pregledana je više od 33 miliona puta u tri dana otkako je objavio. 

 

 

"Znam da će ga neko nazvati perverznjakom, ali nije uradio ništa loše", napisao je jedan, a drugi se složio: "Samo ju je gledao sa divljenjem, bez da je uznemiravao ili maltretirao", dok je treći priznao: "Svaki je čovek već bio u ovoj situaciji."

 

 

Nisu se svi složili 

Drugi pišu kako je njegov potez potpuno neprimeren: "On je jezivo zurio u nju i razmišljao treba li da je uznemirava ili ne, da ne izvrćemo stvar." 

 

 

Da li mukarac učinio nešto loše po vašem mišljenju? 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading