Kad Španjolka vidi prvi sneg u Srbiji: Njena reakcija je neprocenjiva, nešto najslađe što ćete videti danas, ovo nema u Barseloni!

Vesti 28.11.2023 16:24 0

Kada ste vi videli prvi sneg?

devojka

Printscreen/TikTok/laganosp

Tokom proteklog vikenda je u Srbiji padao sneg. Iako se nije dugo zadržao bilo ga je lepo gledati iz udobnosti naših toplih domova. 

Jednu devojku iz Španije je posebno iznenadio i oduševio ovaj (za nas) sasvim uobičajen događaj, s obzirom da potiče iz mnogo toplijeg predela gde nema snega. Njen dečko je zabeležio trenutak kada je ona po prvi put videla sneg u Srbiji.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

On joj je prvo pokrio oči, a onda izveo u dvorište kako bi videla bajkovit prizor. Nije mogla da dođe sebi kada je videla ogromne snežne pahulje. Na njenom licu se pojavio široki osmeh. Oduševljenje se videlo iz aviona. Međutim, sreća je ipak bila kratkog veka jer je ubrzo osetila hladnoću i potrčala nazad u kuću.

Preslatkom trenutku su se obradovali pratioci na TikTok-u, koji su ostavili mnogobrojne komentare poput: ,,Duša dobra" ; ,,Mnogo ste slatki" ; ,,Super je" ; ,,Divna je" ; ,,Sad na Zlatibor"...


Kada ste vi videli prvi sneg? 
 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading