Tašta "provalila" zeta: Kad mi je rekla da je moj momak već oženjen, ceo svet mi se srušio

Slobodanka Ćorić Vesti 28.11.2023 12:28 0

Osećala sam se stid. Nisam mogla da verujem da sam sebi dozvolila da budem umešana u ovu situaciju

mama i ćerka

Printscreen/Instagram

Majka upozorila ćerku da je muškarac sa kojim je izlazila poslednjih šest nedelja već oženjen. Kristina Gevin, 28, bila je užasnuta nakon što je njena majka provela biografiju svog misterioznog čoveka i otkrila činjenicu da je on već u devetogodišnjem braku. Podkaster iz Kalifornije priznala je da „nije videla nikakve crvene zastavice tokom prvih nekoliko sastanaka“, međutim, to se promenilo oko četvrtog ili petog izlaska.


Nakon što je otkrila istinu, rekla je: "Bilo je to kao udarac u stomak. Osećala sam se kao da sam lagala samu sebe. Osećala sam se stid. Nisam mogla da verujem da sam sebi dozvolila da budem umešana u ovu situaciju."

 

Njih dvoje su se upoznali na aplikaciji za veze i on ju je odmah osvojio. Nije znala mnogo o njemu, s obzirom na to da su se upoznali onlajn i da nemaju nikakve zajedničke prijatelje. Uzimajući u obzir svoja iskustva sa muškacima, bilo joj je drago što se neko toliko trudi oko nje, piše "Daily Mail".

Međutim, kako je vreme prolazilo, Kristina je počela da uviđa nekoliko stvari za koje je verovala da deluju čudno  Otprilike u to vreme Kristina je počela da sakuplja male delove informacija koje se nisu baš poklapale.

Prvo, primetila je da je uvek bio prekriven psećom dlakom - uprkos tome što nije imao psa. Takođe bi uvek odlazio kod nje, nikada ne otkrivajući gde živi, i uvek je bio veoma oprezan u pogledu onoga što bi joj govorio na tu temu.

 

 

Ovo je pokrenulo neka pitanja u njenom umu, pa je čak razmišljala i o proveri identiteta. Tu je na scenu stupila njena mama, koja je konačno otkrila istinu nakon što je uočila ugovor o lizingu koji je bio na njegovo ime zajedno sa imenom nepoznate žene.

Koristeći ove informacije, uporna mama je pronašla veb stranicu koja dokumentuje venčanja, gde je došla do šokantnog otkrića da je novi partner njene ćerke već oženjen.

"Prvo sam se obratila njegovoj ženi da vidim da li možda postoji neka okolnost; da li su bili razdvojeni ili tako nešto. Ona je potvrdila da su oni, u stvari, još uvek u braku, da još uvek žive zajedno, da nemaju planova za razvod. Tada sam se suočila s njim. On je u suštini rekao: "Oh, pa, razvodim se", a ja sam rekla: "Pa, to nije ono što tvoja žena ima da kaže". Moglo bi se reći da je bio suočen sa ovim mnogo puta i da ga nije bilo briga. Zaista sam se brinula da će njegova žena biti ljuta na mene, a nije. Bila je slomljena. Njene sumnje su bile tačne", objasnila je Kristina. Kristina je od tada nastavila dalje i u srećnoj je vezi poslednjih godinu dana.

Komentari (0)
Loading