Sa ovom devojkom niko nije hteo da ide na maturu: Usledio je preokret, njena emotivna reakcija će vam naterati suze na oči

Olja Jelić Vesti 14.11.2023 18:18 0

Snimak na TikToku raznežio je mnoge

Devojka u kolicima

Printscreen/TikTok

Matursko veče je za mnoge jedno od najbitnih večeri u životu. U zapadnim kulturama i dalje se praktikuje da muškarac pozove devojku na zajednički odlazak na baš tu specijalnu noć. Smatra da je najlepše kad dama dobije zvaničan poziv za odlazak. Mnoge ljubavne priče koje su na kraju krunisane brakom otpočele su baš na taj način, a jedna je postala rado gledana na TikToku.

Snimak počinje slikom razreda srednje škole, dok je u centru pažnje plavokosa devojka koja sedi za stolom i sluša nastavu. Ona je u invalidskim kolicima. Nastava se završava, a profesorka i još nekoliko osoba iz odeljenja je uključeno u plan jednog momka iz razreda koji je poželeo da baš tu devojku odvede na matursko veče. Profesorka govori da je čas završen i svako od učesnika uzima svoj plakat, a na svakom plakatu piše po jedna reč koje kada se spoje grade ono čuveno pitanje: “Da li bi želela da sa mnom ideš na matursko veče?”

 

 

Momak koji želi da iznenadi ovu devojku organizovao je sve ovo, dok on sa simboličnim veštačkim cvetom koji se obično stavlja partnerki oko zgloba ruke na dan mature čeka iza svih ljudi. Kako je najavljen kraj časa, ova devojka kreće da se pakuje. Ali, njen izraz lica je prilično tužan i deluje kao da će svakog trenutka zaplakati. 

Kad se devojka konačno spakovala i okrenula kolica kako bi krenula kući, ugledala je grupu u kojoj su bili što njeni profesori, što kolege koje drže transparente. Bila je u trenutku zatečena, ali i dalje nije videla ko je to poziva na maturu, budući da se dečko skrivao iza ovih ljudi. Kad je videla ko je u pitanju njeno lice se ozarilo, ali je od šoka jedva uspela da klimne glavom u znak pristanka. Devojka je u neverici rukom prekrivala usta, na ivici suza, ovog puta suza radosnica. Dvoje drugara iz istog odeljenja na kraju su se i zagrlili, a momak je izvezao dalje njena kolica.

Snimak je pregledan 250.000 puta samo na TikToku, a usledilo je na hiljade komentara.

- Koliko je ovo divno!

- Ova devojka će zauvek pamtiti to veče.

- Baš su divan par!

- Preslatki su oboje.

 

 

Komentari (0)
Loading