"Dragane ne radiš ono šta sam ti reko": Ovako izgleda kada vam drug pomaže da smuvate devojku, komedija par ekselans!

Vesti 14.11.2023 15:45 0

Deluje kao da nije impresioniran potezima svog ,,igrača", ali...

momak

Printscreen/TikTok/its.miric

Smuvati devojku zna da bude izazov za momke, ali je lakše kada imate pomoć prijatelja. Bez obzira koliko ste nevešti, prijatelj će uspeti da vas usmeri na pravi put.

Oni se ponašaju kao sportski treneri, potpuno se uživljavajući u svoju ulogu mentora, baš kao i jedan mladić u viralnom videu na TikTok-u.

 

@its.miric Dragane ne radis ono sta sam ti reko!!! #fyp #viral #veselje ♬ original sound - its.miric

 

Na snimku vidimo opis: ,,Pov: Pomažeš drugu oko devojke...", a uz njega dvojicu mladića koji sede za stolom na svadbi. Mladić sa leve strane živahno pomaže svom prijatelju koji sedi preko puta njih dvojice, da osvoji devojku koja sedi preko njega.

On je vidno angažovan, što primećujemo po njegovom govoru tela. Vidimo kako strastveno gestikulira rukama. U jednom trenutku se čak hvata za glavu. Deluje kao da nije impresioniran potezima svog ,,igrača", ali mu na momente ipak aplaudira i signalizira palčevima da je delimično zadovoljan.

Ovu urnebesnu interakciju su podržali i pratioci koji su ostavili sledeće komentare: ,,Kakve ste vi legende. Nek ste živi i zdravi." ; ,,Kraljevi" ; ,,Najjači" ; ,,Car si"...

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading