"Cipele 400 evra, torbice 1000, hirurg 3000... Ko vam sve to plaća?": Srbin opleo po sponzorušama, bukti rat na mrežama

Olja Jelić Vesti 08.11.2023 15:50 0

Srbin se na Redditu požalio na dve sponzoruše i zapitao se "ko to plaća" i kome treba takav "lažni komad"

Ispovest

Shutterstock

Nakon scene kojoj je svedočio u jednom kafiću jednog jutra, Srbin je opleo po sponzorušama i izazvao buru reakcija na društvenim mrežama, piše Mondo.

On je jedno jutro odlučio da provede u kafiću, ali se nije dugo zadržao. Za to su krive dve devojke koje su, prema njegovim rečima, sedele za stolom do njega i vodile "ženske" razgovore.

Muškarac je svoju objavu na Redditu naslovio "Sponzoruše fenserke" te je postavio pitanje "Kuda plovi ovaj brod?".

"Sedim jutros na kafici u kafiću, prelepo jutro, kad dve kokoške sele kraj mene i krenula je priča… Prva tema… Muškarci. Kakvi? Naravno problematični. Potukli se. Na splavu. Jednog priveli, 1998. godište, ali tata ga je izvukao, policajci se kasnije izvinjavali. Taj se uvek potuče i tata ga uvek izvuče, a policajci nikako da nauče. Kaže "Pokupio nas G-klasom'" kao da je došao po njih u trabantu. Smorila se, valjda je očekivala Ferrarija, Bugattija, šta ja znam…", napisao je.

Ispovest

Printscreen/Reddit

 

"Druga tema, cipele, 300 evra, 400 evra, ovaj brend, onaj brend, a sve komentarima tipa "U pa ekstra, nisu ni skupe". Treća tema, torbice, 900 evra, 1000 evra, sviđa mi se što idu gradacijski sa brojkama, svaka sledeća tema veći iznosi kao da se takmiče. Četvrta tema? Pogodite… Estetske intervencije, hirurgija brate, fileri. Kao da slušam dve doktorke, 2000, 3000 evra, samo nabacuju brojke i izraze, osećao sam se podređeno. Halo, klošari, ko to plaća i kome treba takav lažni komad?", istaknuo je.

"Peta tema? Da malo spuste loptu, kozmetički tretmani, nokti, obrve, šminka, frizura, 100 evra, 200 evra, ali to je par puta nedeljno najmanje. Tu sam čuo prvi komentar tipa: "Au al' dere", za tu neku kozmetičarku… Pazi ti to, ne dere Armani, ne dere Mercedes, ali žena koja ti dva sata radi na stopalima - ona dere… Verujte mi, ljudi, presela mi kafa, na pola sam morao da odem u WC jer me poteralo. Kuda plovi ovaj brod?", glasila je objava muškarca.

Za kratko vreme, usledilo je na stotinu komentara i ako je suditi po njima, većina je istaknula da "pamti bolja i lepša vremena". Evo nekih od njih.

"A dobro, vidi ovako. Ti nikad nećeš imati taj novac o kojima one brbljaju. One tim novcem nikad neće učiniti išta što nije povezano sa trkom silikonskih štakora. Pobeda ide tebi, jer ćeš ti svojim novcem ipak uspeti uhvatiti veću životnu širinu od njih", napisao je jedan reditor.

Kuda plovi ovaj brod?

"Brod nigde ne plovi, takvih je oko 0.5 posto devojaka. Uverena sam da su bar za jednu cenu slagale kako bi ispalo da plaćaju više nego ona druga. A i nije mi jasno da par puta nedeljno idu kod kozmetičarke i slično, šta rade toliko?! Meni je puno i kad odem jednom mesečno. Možda su i to malo preuveličale", komentarisala je jedna reditorka.

"Što je tebe to pogodilo toliko? Nisi znao da postoje sponzoruše? Ili si mislio da su sve jeftine? Svaka rupa nađe zakrpu, pusti ti njih da jure svoje kontroverzne biznismene, tebi ni iz džepa ni u džep", napisao je jedan od reditora.

"Žalosno je što je to stanje našeg društva, ali to je proizvod okruženja. Imaš takvih i u SAD-u koje žele taj bogati influenserski život. Nije samo do nas. Nemam kontakta s takvima, ne želim da imam. Tužno je ako su takve osobe mladima idoli, ali tešim se da je to opet neka manjina, iako glasna i da je većina ljudi uglavnom normalna", dodao je jedan od reditora.

"Mene te pojave ne nerviraju toliko jer nisu neki standard u Srbiji i nije pojava isključiva za Srbiju. Ako malo putuješ svetom i upoznaješ svet i pogotovo noćni život, shvatiš da sponzoruše, starlete i nisu naš produkt", napisao je jedan od reditora.

"Dok god bude muškaraca koji plaćaju takve devojke, uvek će biti takvih devojaka."

Šta vi mislite?

 

 

Komentari (0)
Loading