"Siromašni muškarci su OPASNI": Napisala je "Bibliju" za SPONZORUŠE, dobila je brdo kritika ali i sledbenice koje je gledaju kao "boga"

Vesti 09.11.2022 11:35 0

Kod mnogih je izazvala oduševljenje ali i oštre kritike

"Siromašni muškarci su OPASNI": Napisala je "Bibliju" za SPONZORUŠE, dobila je brdo kritika ali i sledbenice koje je gledaju kao "boga"

Printscreen/Facebook

Demster Dimtsu Menen, poznatija kao DD Menen je 42-godišnjakinja postala je poznata po svojoj "Bibliji" za sponzoruše. 

Rekla je da je krenula na put sponzoruše kada je imala 37 godina, nakon što je dobila otkaz. 

- Budući da sam otpuštena, jednostavno sam odlučila, znate šta? Trenutno se jako mučim, upravo sam izgubila posao, dopustite mi da više ne izlazim s dečkima koji mi ne mogu pomoći - otkrila je.

Promenila je svoje razmišljanje i počela da izlazi samo sa imućnim muškarcima koji su veoma velikodušni kada kada su žene u pitanju. 

Počela sam postepeno ulaziti u ovaj život u kojem uvek srećem muškarce sa novcem. Počelo je postepeno a sada je to za mene svakodnevnica - rekla je. 

Menen je godinama dobijala oštre kritike od strane feministkinja koju su njeno ponašanje okarakterisale kao pravo poniženje za žene. 

Printscreen/Facebook

 

 

Uprkos kritikama, pronašle su se mnoge "sladbenice" koje pomno slušaju njene savete. 

- Što više ljudima objašnjavam šta je ovo i što više odvajam vremena za to da naučin ljude, oni shvataju da nije sponzorisanje već prosta priroda čoveka - dodala je. 

Odlučila je da se ne obazire na negativne komentare i da ona sama živi sa svojim životnim izborima. 

- Ovo za mene postaje posao. Razgovarati sa ženama i podučavati ih. Ja bih to definitivno radila i besplatno ali kada je nešto besplatno to gubi na vrednosti - izjavila je

- Dakle, ovo sam unovčila i moj partner mi je pomogao, moj "tatica" mi je pomogao - dodala je. 

Printscreen/Facebook

 

 

Menen je obelodanila svoja učenja u knjizi "Biblija sponzoruša", a nudi i privatan kurs za 200 evra mesečno!

- Kada ste žena koja voli lepe stvari, bez para, ako izlazite sa njim, on postaje ljubomoran na vaš uspeh. U to sam se uverila iz vlastitog iskustva sa dečkom koji nije imao novac - rekla je. 

Menan se sada bavi i online prodajom garderobe ali zarađuje i od TikTok mreže. 

Printscreen/Facebook

 

 

- Kada je reč o sponzorstvu, mnogi misle da se radi o odlasku u klub i ispijanju skupog alkohola s taticom, a sutra se probudiš s mamurlukom i dobiješ drugog taticu. Ne. Pobrinite se da taj sponzor ostane i plati vam školarinu ako to želite. Pre nego što nestane i nađe drugu devojku, pobrini se da je otvorio mali posao za tebe - savetovala je.

- Ako ti kupi bilo šta - imovinu, auto, to je na tvoje ime. Osigurajte se - dodala je. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading