“Da je moj muž ovo učinio na našem venčanju, ne bi imao ženu": Potez mladoženje izazvao zgražavanje gostiju

Olja Jelić Vesti 04.11.2023 14:10 0

Na društvenim mrežama, jedan snimak sa venčanja postao je viralna senzacija, sve zahvaljujući originalnom mladoženji koji je došao sa neobičnom idejom kako da obeleži taj poseban dan.

Mlada i mladoženja

Printscreen/TikTok

Na društvenim mrežama, jedan snimak sa venčanja postao je viralna senzacija, sve zahvaljujući originalnom mladoženji koji je došao sa neobičnom idejom kako da obeleži taj poseban dan.

Tokom same ceremonije, mladoženja je držao mobilni telefon iza svojih leđa na kojem je prikazivana duhovita poruka, a ovakav potez izazvao je različite reakcije među prisutnima i na samom TikToku. 

Mladoženja i njegov performans

“Pomozite mi!!!” napisao je mladoženja u poruci koja je nasmejala goste, a kasnije se ipak predomislio pa mobilni stavio u džep.

 

 

Video sa venčanja postao je sa čak 34.5 miliona pregleda i 1.6 miliona lajkova, a iako je njegov potez nasmejao mnoge, nisu svi bili oduševljeni porukom.

“Objasnite mi što je smešno u tome da na ovakav način ponizi mladu”, napisala je jedna korisnica, a druga se nadovezala: “Da je moj muž ovo učinio na našem venčanju, ne bi imao ženu". 

“Zašto su te fore da muž želi da pobegne od žene toliko popularne?” upitala je jedna korisnica u komentaru, a neki su joj poručili da ne treba sve da shvata toliko ozbiljno.

“RIP”, “Beži” i “Možda je mlada ta koja je trebala poslati poruku”, samo su neki od brojnih komentara.

 

 

 

Komentari (0)
Loading