Ona radi na jahti i ispunjava želje milionera: Plata joj je paprena, a evo šta sve mora da trpi od bahatih bogataša

Jelena Vukelić Vesti 04.02.2024 15:09 0

Posao radnika na jahtama i ekskluzivnim brodovima nije baš tako sjajan i bajan. Jedna od radnica je otkrila šta se krije iz svog tog rakoša i glamura

Ona radi na jahti i ispunjava želje milionera: Plata joj je paprena, a evo šta sve mora da trpi od bahatih bogataša

Shutterstock

- Svaki zahtev, koliko god čudan ili lud, naša je dužnost da to učinimo’, rekla je Žizel Azueta (39), radnica na jednoj superjahti koja je otrkila prilično bizarne prohteve gostiju. Kako tvrdi za "Dejli mejl",  radnici na superjahtama ne znaju za reč "ne" i nikada ne smeju da je izgovore gostima, sve dok zahtev nije intimne prirode ili predstavlja pretnju po zdravlje i život članova posade.

Ova 39-godišnjakinja počela je da radi pre nekoliko godina na unajmljenoj jahti posao za koji je rekla da je dobro plaćen, ali i površan. Iako je posao stresan, Žizel voli more i strastveno uživa u putovanjima, a posao na jahti ubrzo joj je postao posao iz snova. Međutim iza tog sjaja krije se i druga strana medalje.

- Jednom prilikom gost multimilioner predložio je članu posade da vrši nuždu na vrhu staklenog stola dok on leži ispod njega i za to bi mu platio 10.000 dolara. Drugi gost je poželeo da jedna od hostesa sve vreme stoji u ćošku i gleda ga dok večera", otkrila je zaposlena.

Kada je reč o zaposlenju na superjahtima, vlasnici istih su u potrazi sa posadom koja odgovara samom izgledu broda. Kako kaže Žizel, moraju da budu lepi kao i njihova jahta.

"Zato u ovoj industriji vidite puno mladih i lepih ljudi, uslov je da budete u formi", izjavila je.

Komentari (0)
Loading