Ovo treba da vide sve žene u Srbiji: Beograđanke izvele drugaricu da proslave njen 87. rođendan i pokazale kako izgleda iskreno prijateljstvo (VIDEO)

Vesti 05.10.2023 21:28 0

Iskreno žensko prijateljstvo je nepresušni izvor podrške, ljubavi, samopouzdanja, sigurnosti i radosti. Dokaz za to su i ove tri Beograđanke koje se druže čak nekoliko decenija!

bake

Printscreen/TikTok

Lep primer dugogodišnjeg ženskog druženja su tri prijateljice iz Beograda. Ove vesele dame su počele da se druže na poslu, jer su radile zajedno. Međutim, prijateljstvo nisu prekinule ni kada su otišle u penziju, već su nastavile redovno da se viđaju, da idu na kafu i kolače, ali i da zajedno proslavljaju rođendane. Tako je bilo i danas. Našle su se da proslave 87. rođendan jedne od njih, pune radosti i života, ali i međusobne ljubavi koja se prosto oseća između njih.

Poznato je koliko su ženama prijateljstva važna. Prijateljice dele i lepe i ružne trenutke, pružaju podršku jedna drugoj, rame za plakanje, savete. Ove tri vesele dame svim ženama mogu da posluže kao dobar primer ženskog prijateljstva.

U videu pogledajte šta su nam one rekle.

Komentari (0)
Loading