"Nadam se da čitaš ovo": Zaljubljeni mladić iz Beograda ostavio prelepu poruku i cela Pula traži jednu Saru

Olja Jelić Vesti 03.10.2023 21:21 0

Na plaži Zelenika u pulskom kvartu Stoja mladić iz Srbije upoznao je devojku koja mu se svidela. Pre nego što je otišao natrag u Beograd napisao joj je poruku i pričvrstio je kamenčićima

Ljubav

Shutterstock

Na plaži Zelenika u pulskom kvartu Stoja pre dan, dva mladić iz Srbije upoznao je devojku koja mu se svidela. I pre nego što je otišao natrag u Beograd napisao joj je poruku pa je pričvrstio je kamenčićima, piše Regional Express. 

"Ćao, Saro. Nadam se da čitaš ovo, haha. Baš mi je bilo lepo druženje sa tobom ovde na stenama i bilo bi mi krivo da izgubimo kontakt. Danas putujem nazad za Bg...Biću jako srećan ako ovo pismo završi u tvojim rukama (nadam se da nećeš sutra preskočiti kupanje). Ovo mi je broj...", napisao je Djordje. 

 

 

Stotine su komentara na Regional Expressu i čini se da čitava Pula traži jednu Saru. Još uvijek nije poznato da li je poruka došla do nje, a možda će u tome pomoći upravo društvene mreže, jer ako imaju pozitivnih strana, onda je to svakako lakše i brže prenošenje ovakvih poruka.

– Predivno! – Srećno! – Sve za ljubav! – samo su neke od poruka koje su se mogle pročitati na Fejsbuku, prenosi Blic. 

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading