Voditeljka "Granda" udala se za grofa: Preko interneta upoznala supruga, a skromni život zamenila luksuzom

Slobodanka Ćorić Vesti 03.10.2023 09:27 0

Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe i taj papir kao papir ne znači mnogo

Gianluigi E Lidija Arcieri

Printscreen/Facebook

Nekadašnjoj voditeljki "Grand parade", koja je bila zaštitno lice Granda, Lidiji Skrinjik-Arćeri, život se promenio iz korena kada je preko interneta upoznala svog sadašnjeg supruga. Iako je redovno bila na malim ekranima, nedugo nakon udaje se povukla iz javnosti, a potom i odselila iz Srbije. Na društvenim mrežama je promenila i ime, pa sada tamo piše da se zove Gianluigi E Lidija Archieri.

Lidija je u braku sa italijnskim grofom kojeg je upoznala sasvim slučajno, a potom se rodila i ljubav. Diplomirala je italijanski jezik, a svoje znanje jezika želela je da unapredi posredstvom interneta.

"U moje vreme nije bilo Fejsbuka, ali je istina da smo se upoznali putem 'nove tehnologije'. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku", ispričala je Lidija i dodala:

"On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak".

 

 

Lidija iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Dariju i sina Matiju. Diplomirala je italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu. Sa suprugom Đanluiđijem Arćerijem danas živi u Italiji, a svoj skromni stan u Beogradu zamenila je luskuznom vilom.

 

Komentari (0)
Loading