Zavšila u zatvoru, muž je napustio, upala u depresiju: Buran život hrvatske manekenke obeležili skandali, kada se okrenula Bogu, izbacili je iz crkve

Slobodanka Ćorić Vesti 16.09.2023 09:35 0

Tražio je građanski razvod. Ostavio me je na cedilu kada mi je bilo najgore. Razveli smo se kada je bilo suđenje o mom pokojnom prijatelju

manekenka

Printscreen/Instagram

Hrvatska manekenka Matea Hohnjec je svojevremeno punila medijske stupce svojim burnim životom, a danas se uspešno krije od javnosti, kao i njena sestra Stefani.

Matea Hohnjec, bivša manekenka i sestra nekadašnje mis sporta Stefani Hohnjec, tokom svoje najveće slave bila je dobrodošlo lice na svim domaćim događajima, a svojim burnim životom punila je i medijske stupce.

 

 

Sada su osvanule njene fotografije iz 2010. godine, sa proslave rođendana njene nekadašnje koleginice po pisti, Aleksandre Grdić.

Tragedija

Matea se zabavljala u društvu drugih poznatih manekenki, a samo dve godine kasnije dospela je na stranice crne hronike, nakon što je 20-godišnja žena umrla od predoziranja drogom u svom stanu tokom divlje žurke.

U trenutku tragičnog događaja sa njom je u stanu bio i njen sada bivši suprug Josip Nikić, sin bivšeg načelnika bjelovarske policije. Policija je tada podnela prijavu protiv para i Matea je dobila godinu dana zatvora, a Josip dve.

- Tražio je građanski razvod. Ostavio me je na cedilu kada mi je bilo najgore. Razveli smo se kada je bilo suđenje o mom pokojnom prijatelju. Onda sam podnela zahtev za crkveni razvod jer naš brak više nije imao smisla. Kada smo venčali, bili smo mladi i ludi. I hvala Bogu, dobila sam crkveni razvod - rekla je Matea za 24 sata.

Pala u depresiju

Po izlasku iz zatvora dugo se borila sa depresijom, a utehu je našla u svojoj veri.

Ali njeni problemi nisu tu završili. Matea je 2018. ponovo izazvala incident, u Eufrazijevoj bazilici u Poreču.

Matea je tada počela da viče usred mase, tvrdeći da je opsednuta, a kasnije je u medijima tvrdila da se ničega ne seća. Uostalom, policija joj je zabranila ulazak u baziliku.

 

 

- Zabranili su mi da slušam svetu misu, hoće da mi oduzmu ono što koristim za borbu protiv zla - rekla je tada Matea za portal Glas Istre.

Komentari (0)
Loading