"Mnogi misle da sam luda, ali mislim da greše": Influenserka na dejtu prvo traži od muškarca da pokaže bankovni račun

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 20:18 0

Influenserka Sofija Frenklin iz Njujorka izazvala je raspravu na internetu posle da na prvom sastanku od muškarca traži uvid u stanje na bankovnom računu.

Sofija Frenklin

Printscreen/Instagram

Influenserka Sofija Frenklin iz Njujorka izazvala je raspravu na internetu posle da na prvom sastanku od muškarca traži uvid u stanje na bankovnom računu.

 

 

- Poslednja tri muškarca s kojima sam izlazila pitala sam za stanje na bankovnom računu posle prvog sastanka - izjavila je u podkastu "Sofia with an F".

Objasnila je kako da želi da izlazi samo s bogatim muškarcima koji imaju novca i želi odmah da zna da li je vredno potrošiti vreme na njih jer oni neće trošiti njeno:

- Imam posao i vrlo sam uspešna, tako da mislim da imam je**** pravo da kažem: ‘Hej, da li smo li na istom nivou ili gubim vreme s tobom.

 

 

Dodaje da ako joj ne kažu ili ne pokažu bankovni račun ona će otići na još sastanaka, ali će pre ili kasnije insistirati da zna u kakvoj su finansijskoj situaciji.

- Ako mi ne pokažu svejedno ću otići na drugi ili treći sastanak, ali u nekom trenutku želim da znam situaciju. Mnogi misle da sam luda, ali mislim da greše. Imam 30 godina i nije da se samo zabavljam - rekla je.

 

@sofiafranklyn

and when they have saved highlights 🥴

♬ original sound - 🤑

 

U komentarima ljudi su bili neprijatno iznenađeni ovom izjavom.

"Zar su ljubav i prava povezanost nestali", "Moj verenik i ja smo ravnopravni. Ali da sam slobodna, htela bih da ta osoba bude na mom nivou. Uglavnom se slažem sa Sofijom", "Slažem se 300%. Zaslužuješ da imaš muškarca na istom nivou kao što si ti", pisali su u komentarima.

TikTok isečak intervjua ima već više od 984.000 pregleda, a Sofija više od 296.500 pratilaca.

 

 

Sofija je pre nekoliko meseci izazvala sličnu raspravu kada je izjavila da dame nikada ne bi trebalo da dele račun sa osobom sa kojom su izalšle. Ona veruje da muškarac koji traži da plati pola računa ne razume koliko truda žena treba da uloži u svoj izgled.

 

Komentari (0)
Loading