Ljudi su oduševljeni njenom transformacijom: Izvadila je sve filere, izgleda potpuno drugačije

Olja Jelić Vesti 24.08.2023 11:52 0

Sada izgleda potpuno drugačije

Antonija Hajem

Printscreen/TikTok

"TikTokerka" Antonija Hajem je oduševila internet svojom transformacijom izgleda, stilom oblačenja kao i načinom života koji je promenila iz korena.

Na društvenim mrežama deli savete kako živeti kao dama i savetuje žene da se vrate prirodnom izgledu. Pokazuje svoje slike od ranije kada je bila pristalica estetskih korekcija, a njen profil svakim danom je sve posećeniji. 

 

 

Na svom primeru govori koji su joj koraci pomogli da promeni svoj stil, shvativši da nije sve što je moderno stvoreno za nju i videla je lepo u nečemu manje popularnom.

Sama je priznala da je ranije preterivala sa estetskim korekcijama, solarijumom, veštačkim trepavicama, jakom šminkom. Danas svoj nekadašnji stil smatra jeftinim.

 

 

Sada ona izgleda potpuno drugačije, neguje prirodni izgled. Rešila se filera u usnama, a stil oblačenja je promenila iz korena. Sebe je pronašla u damskom stilu oblačenja, kosa joj je uvek stilizovana u talasima što deluje vrlo otmeno i šik. 

 

 

 

Korisnici koji su naišli na ove videe, za Antoniju imaju samo reči hvale. Govore joj da nikada nisu videli lepšu transformaciju i da je "malo reći da je sasvim drugačija osoba".

 

Komentari (0)
Loading