Da li bi ste i vi pristale na ovo? "Iznajmljuje" matericu za 35.000 evra i na taj način pomaže drugim ženama

Marina Đurđević Vesti 07.08.2023 17:00 0

Planiram ponovo da budem surogat mama i jedva čekam ovo da ponovim

surogat

Printscreen/TikTok/mamayessenia

Jesenija Latore je do sada rodila troje dece dvoje za sebe i jedno kao surogat majka. Kako prenosi "Njujork post", ova mlada mama namerava da proširi svoju porodicu kada se stvore uslovi za to, a do tada će da "iznajmljuje" svoju matericu kako bi pomogla drugim ženama.

 

 

 

"Planiram ponovo da budem surogat mama i jedva čekam ovo da ponovim", rekla je Jesenijsa Latore u svom video snimku na Tiktoku. Svoje usluge naplaćuje 40.000 dolara (35.000 evra), ali to je za nju, kako kaže, više od posla, jer pomaže drugim ženama da se ostvare kao majke.

"Porodica mi je jaka važna i ponosna sam na ono što sam učinila. Stvarno volim sve u vezi sa trudnoćom. Uživam kad imam stomak, idem na preglede kod lekara, osećam bebine udarce. Nakon što sam rodila sina, bila sam jako srećna sa porodicom koju sam imala, ali uvek bih se osećala kao da ponovo želim da budem trudna. Rekla je 25 godišnja mama koja je prvo dete rodila 2017. godine. Nažalost ona je 2018. godine imala pobačaj i to traumatično iskustvo je navelo da postane surogat majka.

"Želela sam da postanem surogat mama uglavnom zbog mog prethodnog pobačaja. Bila sam skrhana. To je zauvek promenilo moj život. Bila sam tako sama. Osećala sam se bespomoćno, ali sam u isto vreme osećala zahvalnost što imam čak jedno dete, jer neki ne mogu da dobiju decu" rekla je tada Jesenija.

Godine 2019. rodila je drugo dete  sina, ali je htela ponovo da ostane trudna.

"Kad sam završila s dojenjem svog sina, bila sam spremna odmah da pomognem drugoj porodici", rekla je Jesenija Latore.

Komentari (0)
Loading