Svi su je odbili zato što je bolesna: Otac učinio za ćerku neverovatnu stvar da bi bila na maturskoj večeri

Slobodanka Ćorić Vesti 28.07.2023 09:32 0

Tada je njen otac Tomas učinio ono što bi uradio svaki otac na njegovom mestu – spasio je ćerki dan

otac i ćerka

Printscreen

Otac se nada da će ovo iskustvo bar malo „promeniti” svet, dodajući: „Decu ništa ne može sprečiti da rade ono što žele. Treba ih podržati.” Proslava mature i odlazak na ples je važan trenutak za većinu devojaka. Naravno, uvek postoji malo „stresa“ oko same organizacije, pošto nije uvek lako pronaći pravo vreme da se tako nešto organizuje.

To je bio slučaj sa 17-godišnjom Tori Perl, kojoj je u sedmom razredu dijagnostikovan autizam. „Ono što je karakteristično za njenu dijagnozu je činjenica da se ponaša kao 13-godišnjakinja koja živi u telu 17-godišnje devojčice“, objasnio je njen otac Tomas, koji je dalje rekao da je u ovom stanju. srećnija igranje sa svojim lutkama i video igricama nego traženje datuma promocije. Upravo zbog toga ideja o odlasku na promotivno veče bila je daleko od razmišljanja njene porodice.

Međutim, kada je porodična prijateljica objavila da ima spremnu haljinu, Torini roditelji su bili odlučni da svojoj ćerki priušte matursko plesno iskustvo za koje su znali da će biti nešto što će pamtiti do kraja života. Vrlo brzo, njena mama, Ana, kontaktirala je tri dečaka iz njenog razreda da ih zamoli da budu njeni pratioci. Prva dva su odmah odbila, pa je sva pažnja bila usmerena na trećeg. Nažalost, i on je to odbio. Tada je njen otac Tomas učinio ono što bi uradio svaki otac na njegovom mestu – spasio je ćerki dan.


 Naime, shvativši da njegova ćerka neće imati pratnju, ovaj pedesetogodišnjak je odlučio da pođe sa njom na ples. Istovremeno, Tora, koja je bila veoma vezana za svog oca, bila je oduševljena predlogom. Srećom, bez obzira na pravilo škole da niko stariji od 20 godina ne može da prisustvuje zabavi, nastavnici su se složili i podržali njihovu ideju.
 
Komentari (0)
Loading