Mrzela je teretanu, a sad je pokazala šokantnu transformaciju: Od buce do vitke devojke izvajanog tela za samo 100 dana

Marina Đurđević Vesti 23.07.2023 19:00 0

Još uvek trčim svaki dan i nastaviću. Učinite i vi to zbog svog mentalnog zdravlja, zbog sebe, zbog svoje starosti

vežbanje

Shutterstock

Da se upornost vežbanja i korigovanje ishrane isplati, još jednom nam je pokazala devojka na TikToku. U koliko i vi želite da se rešite viška kilograma, možda će vam njen primer poslužiti kao inspracija da počnete već danas da se "topite".

Eli Mekenzi Vilis nije mogla da smisli odlazak u teretanu. Mrzila je pokretne stepenice na kojima bi morala da odraditi kardio vežbe, pa bi nakon par minuta odustala. Zato je samo dizala tegove, ali to je nije dovelo do značajnih promena.

"Išla bih u teretanu i usresredila sam se na dizanje tegova, ali nisam radila ništa za svoje zdravlje kardiovaskularnog sistema. Bilo je izuzetno teško koristiti spravu sa pokretnim stepenicama. Osećala sam se kao da mi pluća otkazuju. Svaki korak bio je kao da su tegovi pričvršćeni za moje zglobove. Bilo koja kardio sprava bila mi je neprijatelj", ispričala je.

Početkom 2023. zadala je sebi zadatak da poboljša kardio sposobnost. Počela je da trči. Odrekla se alkohola. Nakon 100 dana, bila je lakša 19 kilograma.

"Zbog toga što bih pila alkohol, mamurna sam se prejedala. Kad sam se rešila jedne nezdrave navike, sve je došlo na svoje mesto. Nisam imala pojma u koliko je lošem stanju moje mentalno zdravlje. Patila sam od napadaja panike i depresije. Sada sam srećna, zdrava i samouverena", dodala je.

Ona je na TikToku podelila snimak na kojem uporedila svoje sposobnosti u aprilu 2022. i danas koji je već pregledan je preko pola miliona puta.

 

"Još uvek trčim svaki dan i nastaviću. Ko zna šta ću raditi nakon toga? Učinite i vi to zbog svog mentalnog zdravlja, zbog sebe, zbog svoje starosti", poručila je.

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading