"Ponašajte se glupo": Žena milionera dala je savet devojkama kako da "uhvate" bogatog muža

Slobodanka Ćorić Vesti 08.07.2023 12:28 0

Linda često na Instagramu pokazuje kako izgleda život žene milionera. Nedavno je otkrila da na izgled i doterivanje troši više od pet hiljada dolara mesečno

bogataši

Printscreen/Instagram

Linda Andrade je supruga bogatog meksičkog preduzetnika Rikija Andradea, kojeg na Instagramu prati 164 miliona ljudi, a nedavno je objavila video u kojem je podelila bizarne savete ženama kako da privuku pažnju bogatih muškaraca.

"Potrošite mnogo više novca nego što je potrebno, ponašajte se kao da ste najlepši u sobi čak i kada verovatno niste, i ponašajte se glupo. Mozak? Kome treba?“ rekao je influenserka. „Radije bih bila nezavisna“, „Sadržaj ti je đubre, ljudi ovo definitivno ne bi trebalo da gledaju“, „Volim tvoj smisao za humor“, „Sve što kažeš je istina“, samo su neki od komentara ispod njene objave .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Linda često na Instagramu pokazuje kako izgleda život žene milionera. Nedavno je otkrila da na izgled i doterivanje troši više od pet hiljada dolara mesečno. Mnogi su je kritikovali zbog rasipanja novca. Riki Andrade je imao samo 21 godinu kada je dao otkaz i posvetio se marketingu. Brzo je naučio nove veštine i sa 23 godine je zaradio svoj prvi milion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Vlasnik je Market Masters akademije, gde obučava ambiciozne preduzetnike kako bi im pomogao da napreduju u karijeri. Posao ga je zbližio sa Lindom. Brzo su se zbližili i venčali. Linda takođe ima preduzetnički duh. Pokrenula je brend ženske mode i šminke Luke Bi Linda. Danas vodi spa centar u Kaliforniji, Flip Iour Look. Oboje zarađuju milione od svojih kompanija.

 

 

Komentari (0)
Loading