Stjuardesa Barbara otkriva nešto odvratno što ljudi rade u avionu: Gori tema na društvenim mrežama, evo gde stavljate lice

Vesti 01.07.2023 20:30 0

Kakvo je vaše mišljenje? Da li smatrate da je ovo prihvatljivo tokom leta? Pišite nam u komentarima!

stjuardesa

Printscreen/TikTok

 

 

Toktokerka Barbara, koja istovremeno obavlja posao stjuardese, otkrila je jednu od najodvratnijih stvari koje putnici rade u avionu. Iznenadila se i zgrozila kada je videla roditelje koji menjaju pelene bebi tokom leta.

Tokom avionskog putovanja, da li vas nerviraju putnici koji su glasni, zahtevaju previše pića, žale se na hranu ili ne vode računa o higijeni? Ali šta mislite o situaciji koja je najveći izvor frustracije za stjuardese i osoblje aviona?

 

 

Ovaj problem je postao tema razgovora nakon što je argentinska stjuardesa Barbara Bačilijeri podelila svoje iskustvo na TikToku. U jednom videu opisuje najodvratniju situaciju koju je doživela - roditelje koji menjaju pelene bebi tokom leta. Međutim, nije samo to što je zgrozilo Barbaru - na malom i zatvorenom prostoru putnici su otvorili punu pelenicu, ne baš prijatnog mirisa, i dali je Barbari, moleći je da je baci. Ali to nije sve, zamena pelene se nije obavila držeći bebu u krilu, već su je postavili na tacnu koja je obično namenjena za posluživanje hrane.

"Bila sam svedok nečega užasnog. Putnici menjaju pelene svojim bebama na stolovima za posluživanje... Molim vas, nemojte to raditi! Putnici jedu, piju i ponekad naslanjaju lice i spavaju na tim stolovima tokom leta", apelovala je Barbara, ističući da postoje toaleti koji su predviđeni za tu svrhu.

Takođe je bila zgrožena načinom na koji se prljava pelena odbacuje. Apelovala je da se ne baca u toalet, već u kantu za smeće.

"Takođe, nikada nemojte davati prljavu pelenu stjuardesi, to je odvratno", uzviknula je.

Pratioci Barbare na TikToku su takođe bili zgroženi ponašanjem ovih putnika.

"Neee, ovo je strašno", "Od sada uvek nosim vlažne maramice da obrišem sto", "Hvala na savetu, definitivno ću nositi vlažne maramice", "Uzeću stolnjak sa sobom u avion", komentarisali su užasnuti korisnici TikToka.

Kakvo je vaše mišljenje? Da li smatrate da je ovo prihvatljivo tokom leta? Pišite nam u komentarima!

Komentari (0)
Loading