Ne gazi me po nogama Katarina, bole kao da su tuđe: Parovi podelili o čemu su pričali tokom prvog plesa, ovo ima samo kod nas

Vesti 19.06.2023 19:42 0

Jedan par je odlučio da podeli snimak svog prvog plesa na TikToku, a u opisu videa postavili su pitanje: "O čemu ste vi sa partnerom pričali tokom prvog plesa?"

mladenci

Shutterstock

 

Jedan par je odlučio da podeli snimak svog prvog plesa na TikToku, a u opisu videa postavili su pitanje: "O čemu ste vi sa partnerom pričali tokom prvog plesa?"

 

@ludazasebe_ 🤣🤣 bas predugo traju 2 minuta hahahaha #prviples #svadba ♬ original sound - Luda Za Sebe

 

Odgovori koje su dobili su bili šaljivi i raznoliki, izazivajući smeh i razdragane reakcije među komentatorima.

Jedan komentar je glasio: "Suprug: Pokaži ostalima da nam se pridruže. Ja: Sačekaj, moramo malo biti sami prvo. I o, kako je klizavo! Drži me da ne poletim." Ova šaljiva replika oslikava trenutak nespretnosti i uzbuđenja koji su parovi često doživljavali tokom prvog plesa.

Drugi komentar je stigao od Jovane, koja je napisala: "Nije to ta pesma, pustili su nam drugog izvođača." Ovaj odgovor je podsmešljiv i ukazuje na mogućnost da se nešto neplanirano ili neočekivano dogodi tokom prvog plesa, kao što je promena pesme.

Marina je podelila svoje iskustvo u komentaru: "Rekli smo im da skrate, zašto nas nisu poslušali? (Iako su zaista skratili pesmu, nama je ipak bila preduga)." Ovaj komentar se osvrće na trenutak kada par želi da skrati trajanje pesme jer im se čini predugom, ali organizatori nisu ispoštovali njihov zahtev.

Međutim, najviše smo se nasmejali komentaru koji glasi: "Kada će ovaj tvoj suvi led, Katarina? Noge su mi kao tuđe. Ne gazi me po nogama." Ova duhovita replika dočarava situaciju koja nam je bila najsimpatičnija.

Ovi smešni komentari koji prate video prvog plesa na TikToku pokazuju koliko je ova platforma sjajna za deljenje iskustava, priča i humora. Prvi plesovi su često ispunjeni raznim emocijama i trenucima nespretnosti, a ovakvi komentari nam pomažu da se zajedno smejemo i delimo iskustva sa drugima.

 

Komentari (0)
Loading