Amerikanka oduševljena kako izgledaju Srpkinje i Srbi: "Kako je moguće da svi u ovom gradu izgledaju kao modeli?"

Olja Jelić Vesti 15.06.2023 15:34 1

Amerikanka po imenu Bler, koja je u Beograd došla iz Pariza, rešila je da trajno ostane u srpskoj prestonici, jer kako kaže, Beograd ima sve što joj je potrebno za život i napredak.

Tiktokerka Bler

Printscreen/TikTok

Bler na svom TikTok nalogu redovno objavljuje snimke u kojima govori o tome kako izgleda njen život u Srbiji, te deli i svoje utiske o našim građanima.

 

 

Tako je u jednoj od objava Bler pričala o tome kako u poslednje vreme sve češće izlazi, te da se iznova oduševljava koliko su Srpkinje lepe.

- Kada to pomenem mojim drugarima iz Srbije, oni se ponašaju normalno, jer su navikli da viđaju vitke i zdrave devojke. Za mene, iako živim već godinu dana u Evropi, to nije normalno - kaže ona.

Podstaknuta time, i ona počela više da se sređuje kada ide negde.

 

 

- Svaki put kad izađem, šminkam se, nosim visoke štikle, lepu haljinu, ali i dalje je jako teško takmičiti se sa ostalim devojkama koje imaju savršene gene - zaključuje Bler, koja se na kraju snimka zapitala:

- Kako je moguće da su svi u ovom gradu, i muškarci i žene tako visoki i izgledaju kao modeli?

Mnogi su u komentarima pisali kako je i Bler prelepa i naglasili da su jednostavno svi sa Balkana takvi.

"Baš tako izgledaju ljudi sa Balkana“, "Genetika, zdrava hrana i idenje peške svuda, ali i ti si takođe veoma lepa", "Srpkinje ne idu ni u prodavnicu prekoputa ako nisu našminkane i dobro obučene“, samo su neki od komentara ispod objave koja je privukla pažnju Blerinih pratilaca iz Srbije.

Komentari (1)
Loading
Doca
15.06.2023 16:50

Tajna je u osiromašenom uranijumu. Da su vas bombardovali bili biste kao i mi, vitki i lepi.