IMAM 38 GODINA I DALJE SAM SAMA Jana je shvatila da ima problem i potražila pomoć, "Ova žena nije jedina"

Slobodanka Ćorić Vesti 12.06.2023 18:30 1

U svoje vreme izlazila je sa starijim momcima, mlađim muškarcima, finim momcima i ženskarošima. I u svom poslednjem članku iznela je teoriju zašto tek treba da upozna „onog pravog“

jana

Printscreen/Instagram

Zbog ovog problema, Jana je zatražila pomoć terapeuta da je nauči kako da prevaziđe jurnjavu za novom energijom u vezi — a neki od najboljih saveta koje je dala je da zabavljanje učini uzbudljivim...

Jana Hoking (38) je spisateljica i trenutno slobodna žena koja je 12 godina vodila evidenciju o svim svojim vezama - i može sa sigurnošću reći da su bile pune događaja.

 

 

U svoje vreme izlazila je sa starijim momcima, mlađim muškarcima, finim momcima i ženskarošima. I u svom poslednjem članku iznela je teoriju zašto tek treba da upozna „onog pravog“.

Jana, poreklom iz Sidneja, u Australiji, veruje da je stalno u potrazi za „novom energijom odnosa“ (NRE). Naime, nakon nekoliko meseci zabavljanja sa nekim novim, Jana primećuje da iskra nestaje i da polako gubi interesovanje.

 

 

- Pitate se, šta je NRE? To je skraćenica za 'Nova energija u odnosima'. U prevodu, to je ona intenzivna želja i strast na početku veze od koje vam kolena klecaju! To je nalet uzbuđenja kada neko počne da vam šalje poruke po prvi put. To je prvih nekoliko magičnih izlazaka. To je sjaj u vašim očima kada konačno spavate zajedno. To su leptirići u stomaku – rekla je ona.

- Uzbudljivo je, novo i misteriozno. Ali, nažalost, ono što poleti gore mora i da se spusti. Čim veza počne da bude prijatna, moje interesovanje opada. Da, NRE je surova stvar – dodala je.

Uzbuđenje po svaku cenu 

Jana je primetila da joj se to dogodilo nedavno kada je izlazila sa biznismenom. Ne samo da je među njima bilo mnogo privlačnosti, već je bio i emocionalno inteligentan i ljubazan.

Ali nakon što su se kao par navikli na zdrav doručak i druženje nakon sastanka, spisateljica priznaje da je počela da ga „odbacuje“.

 

 

Ponovo je žudela za uzbuđenjem nove veze, što je na kraju dovelo do raskida partnerstva. Jana tvrdi da želi da izbegne da se ovo dešava sa budućim muškarcima, jer je sada spremna da se skrasi u svojim kasnim 30-im.

Zatražila je pomoć terapeuta da joj pomogne da prevaziđe zavisnost od naleta nove energije u njenoj vezi — a neki od najboljih saveta koje je prenela su "neka izlasci budu uzbudljivi".

 

 

- Stvaranje očekivanja i planiranje zabavnih aktivnosti načini su da se održi iskra u vezi. Takođe je preporučljivo ostati prizemljen i uživati u 'vremenu za sebe' bez previše razmišljanja i potrebe za jurnjavom - rekla je, a prenosi The Sun.

Komentari (1)
Loading
Pufke
18.06.2023 11:51

Neka ostane sama