Sijamska bliznakinja tvrdi da živi normalan život: "Izlazim sa muškarcima"

Vesti 11.06.2023 13:31 0

Lori i Džordž Šapel (59) iz Pensilvanije su najstariji sijamski blizanci na svetu

sijamske bliznakinje

Profimedia

Oni dele 30 odsto tela, ali se identifikuju kao pojedinci i imaju odvojene ljubavne živote.

Bliznakinje Šapel rođene su kao sestre Lori i Dori, ali je 2007. Dori počela da se identifikuje kao muškarac i sada je poznata kao Džordž. Lori je otkrila da želi da nađe muža i da ima decu, a otkrila je i da je izgubila nevinost sa 23 godine. Džordž podržava odnose svoje sestre i daje joj privatnost u intimnim trenucima sa svojim partnerima.

- Kada sam išla na sastanke, Džprdž bi donosio knjige i čitao. Ne vidim zašto bi to što smo spojeni trebalo da me spreči da vodim ljubavni život i da se osećam kao žena - rekla je Lori, koja je takođe bila verena 2006. godine, ali je njen partner, nažalost, poginuo u nesreći.

- Džordž me je tada čuvao. Da nije bilo njega, ne znam da li bih mogla da preživim – dodala je. Džordžu ne smeta što Lori želi da nađe muža i da ima decu. - Ona i njen budući muž mogu da rade šta hoće. Ponašaću se kao da nisam tu – rekao je.

Kada su se Lori i Džordž rodili, sud je odlučio da roditelji ne mogu da se brinu o njima i smestio ih u ustanovu gde je većina pacijenata patila od ozbiljnih mentalnih poremećaja, a oni nisu.

- Od malih nogu smo učili da se brinemo o sebi i imali smo odlične ocene u školi - rekla je Lori, koja je takođe završila fakultet i šampion je u kuglanju, dok Džordž nastupa kao kantri i vestern pevač. - Kada smo se rodili, lekari nisu mislili da ćemo dogurati do 30, ali smo im dokazali da nisu u pravu. Toliko smo naučili u poslednjih 50 godina i nastavićemo da živimo punim plućima – kaže Lori.

Džordž ne može da hoda pa Lori gura invalidska kolica da bi mogao da se kreće. - Svako od nas ima svoje hobije, a tokom njih drugi čita knjigu, slaže slagalicu ili nešto treće. To je najbolji način da se izborimo sa ovom situacijom - objasnila je Lori, a prenosi The Sun.

Komentari (0)
Loading