Danila iz Valjeva svadba je koštala ne pitajte koliko: Salu i deokoraciju je platio 6000 evra, ali za jednu stvar ne može da prežali novac

Vesti 04.06.2023 11:27 0

Danilo iz Valjeva iskusio je izuzetno skupu svadbu koja je koštala znatno više nego što je očekivao

svadba

unsplash

 

Danilo iz Valjeva je uložio znatne finansijske resurse u organizaciju svoje svadbe, što se sada pokazuje kao veliki trošak. Iako su restoran i dekoracija koštali 6000 evra, najveći deo budžeta otišao je na tortu od pet spratova. Sada se kaje zbog te odluke.

- Odlučili smo se za tortu sa pet spratova. Sada shvatam da je to bilo potpuno nepotrebno jer smo dobili mnogo torti kao poklon. Sada mi je jasno da smo mogli izabrati nešto jednostavnije, ali sada je kasno. Platili smo 47.000 dinara za nju. Iskreno, preterali smo, svestan sam toga - priznaje Danilo, tek venčani mladoženja za Kurir.

Iako je njihov dan venčanja svakako bio spektakularan, Danilo sada shvata da su možda trebali biti mudriji u vezi sa troškovima. Ova situacija ih je naučila važnu lekciju o planiranju i razumnoj potrošnji na svadbeni budžet. Iako će se sadaćatić sećati svog venčanja s blagom gorčinom zbog nepotrebnog prekomernog trošenja na tortu, ova iskustva će biti dragocena pouka koju će podeliti s drugim mladencima, upozoravajući ih da pažljivo razmotre svaki finansijski aspekt svog posebnog dana kako bi izbegli nepotrebne troškove i moguće kajanje kasnije.

 

Komentari (0)
Loading