Deluje LAKO, a može da bude NOĆNA mora: Ona od svojih udvarača traži nešto neobično, ne želi da gubi vreme na sastancima

Vesti 04.06.2023 08:45 0

Lauren Kempton, 36, iz Engleske zahteva od svojih udvarača da napišu esej od 500 reči ako žele da izađu sa njom.

tiktok

Printscreen/TikTok

Umorna od upoznavanja na mreži, Kempton je prošle godine otkrio strategiju koja se pokazala uspešnom.

- Traženje eseja je svakako dobar način da eliminišete ono što ne želite - rekla je ona. Naime, ona je na svom Hinge profilu jasno stavila do znanja da ako muškarci žele da se zabavljaju sa njom, moraju da podnesu prijavu uz objašnjenje da „neće gubiti njeno vreme“.

- Ovo će vam pokazati ko su oni, da čitaju vaš profil i razumeju vaš humor - našalila se ona. U početku je ovaj zahtev dodala na svoj profil kao šalu, ali su ga mnogi shvatili ozbiljno.- Ljudi misle da je traženje eseja previše, ali bilo je zaista zabavno. Nisam očekivala da će se neko toliko truditi - rekla je ona. Jedan udvarač je otišao korak dalje i pripremio joj PowerPoint prezentaciju sa detaljnim objašnjenjima. Obećao je da će brzo odgovarati na poruke, da neće gubiti vreme ako ne bude varnice i da će pažljivo planirati sve datume.


On je napomenuo da mu je prioritet komunikacija, koja uključuje korišćenje tekstova, poziva i FaceTime-a. Baš kao i Kempton, nije želeo da gubi vreme. - Volim da znam gde sam sa ljudima; ako ti se sviđam, kontaktiraj me; ako ne, nema veze – dodao je na kraju.

Videvši uloženi trud vratila joj se vera u muškarce, a nakon pregleda brojnih prijava, otišla je na sastanak sa najboljim kandidatom, ali to se, nažalost, nikada nije pretvorilo u ništa više. Pokazalo se da je strategija eseja od 500 reči bila neuspešna za nju, ali ona i dalje podstiče druge samce da isprobaju metod. - To je dobar način da naterate ljude da pokažu svoju smešnu stranu i provedu malo vremena pokušavajući - rekla je ona, prenosi Njujork post.
Komentari (0)
Loading