Toliko se zgrozila da je sve podelila na INTERNETU: "Ne mogu da verujem šta je moja sestra poslužila gostima na svadbi"

Vesti 03.06.2023 18:05 0

Rekla je da se zabrinula za sigurnost gostiju

shutterstock

Shutterstock

Jedna žena kaže da je ostala užasnuta nakon što je saznala da je svadbeni bife njene sestre zapravo sastavljen od ostataka njenog sopstvenog venčanja, koje se održalo pre nekih osam meseci. Prema rečima 26-godišnje mlade, ona i njen suprug organizovali su veliko venčanje sa oko 200 zvanica.

Znajući da će verovatno biti ostataka, srećni par se unapred dogovorio da višak hrane donira narodnoj kuhinji sa kojom ponekad sarađuju, piše Mirror. Nažalost, majka je nije poslušala i većinu hrane je odnela kući. Punih osam meseci nije imala pojma šta se desilo sa svom tom hranom, sve do dana venčanja njene starije sestre. Njena sestra Keli "mrzi planiranje i ljude" pa je u suštini prepustila mami da preuzme planiranje njenog venčanja. Trebalo je samo da se „pokažu i budu raspoloženi za goste”.


"Ceremonija je bila prelepa, ali tek kada je švedski sto otkriven, primetio sam nešto čudno. Hrana je izgledala sablasno poznato. Identična onoj koju sam imala za venčanje, samo što je bila malo osušenija i tužnijeg izgleda." Otišla sam da pitam mamu o tome. , a ona mi je radosno rekla da je uštedela bogatstvo odmrznuvši moju svadbenu hranu da sada posluži gostima. Bila sam užasnutai odmah sam izrazila zabrinutost za bezbednost ljudi. Ona se uznemirila i rekla da sam se ponašala kao snob i trebalo bi da budem srećna što hrana neće biti bačena. Tvrdila sam da je nije trebalo baciti, ali ona nije htela da sluša", rekla je žena.

Iako nije želela da pravi scenu na Kelinom velikom danu, bila je zabrinuta da će se ljudi razboleti, pa se „iskrala“ da joj kaže šta je tačno njihova mama uradila. "Bila je strašno posramljena, spomenula je da je mama rekla nešto o uštedi novca, ali to nije dovodila u pitanje jer nije htela da plati račun kao ja. Rekla mi je da ne jedem hranu i zahvalila mi se što sam je upozorila. Ostatak večeri je protekao dobro, ali su nakon toga ona i njen muž počeli "diskretno" da upozoravaju neke goste da budu "pažljivi". Neki od naših rođaka su rekli da sam namerno osramotila svoju porodicu. Kažu da niko ne bi znao da ja nisam pravila dramu oko toga.Ne znam da li sam nešto pogrešila, dobro bi mi došla pomoć i voleo bih da znam da li treba da se izvinim. "


Jedna osoba je prokomentarisala: „O moj Bože. Ne samo da je bila zamrznuta osam meseci, već je stajala na švedskom stolu bog zna koliko dugo na vašem venčanju, a zatim u autu vaše majke pre nego što je smrznuta. Ovo nije samo odvratno, već veoma opasno." Drugi je dodao: "Ne od mene i nisam germofob. Nekoliko puta sam pomerala granice, ali samo za sebe i nikada za bilo koga drugog. Čak i zamrznute stvari imaju rok trajanja. Tvoja sestra je ne želi venčanje da se pamti po tome što se gosti lepe za klozetsku šolju“.
 
Komentari (0)
Loading