Bivša sobarica otkrila najprljaviju stvar u hotelskim sobama: Nikad je ne peru, a prijatan miris je varka

Olja Jelić Vesti 31.05.2023 16:15 0

Svi mi volimo kada otputujemo negde da se udubno i čisto smestimo u smeštaj. Hoteli redovno vode računa o higijeni, a za to su zaslužne sobarice koje nakon svakog gosta moraju da sklone posteljinu, detaljno očiste i srede sobe.

Bivša sobarica otkrila najprljaviju stvar u hotelskim sobama: Nikad je ne peru, a prijatan miris je varka

Shutterstock

Prema rečima jedne sobarice nije uvek tako. Ona je zapravo na svom TikTok profilu podelila iskustvo kada je reč o higijeni hotelskih soba i tako podsetila ljude da se ne pere baš svaki predmet... Kako ona kaže, ipak postoji jedna stvar koju većina sobarica radi.

Ona je posetila Balearska ostrva u Španiji prošle nedelje kako bi uživala u suncu i prelepim plažama i tom prilikom je snimila ovaj video. Prvo što je uradila kada je ušla u hotelsku sobu jeste da je pobacala na pod ukrasne jastuke i prekrivač sa kreveta.

 

@ladydee_asg I used to be a housekeeper, hotels DO NOT wash these #fyp #vacation ♬ ginger pyoobz - Kimberly Noel Kardashian

 

"Ja čim dođem u svoj hotel, jer vraški dobro znam da ovo ne peru. Bila sam sobarica, hoteli ovo ne peru. Kada su je ljudi ipak opovrgli i rekli da povrh svega ta posteljina i dalje miriše, bivša sobarica im je objasnila:

"Ne, oni prskaju te predmete navodeći ljude da pomisle da su oprani. Samo peru bele čaršave i jastučnice", rekla je ona, a prenosi MONDO.

 

Komentari (0)
Loading