Bolno priznanje: Žena misli da njena rođaka rođaka čeka dete sa njenim verenikom

Vesti 31.05.2023 12:22 0

Jedna žena je priznala da njena rođaka čeka dete i da je prilično sigurna da je njen verenik otac deteta.

Bolno priznanje: Žena misli da njena rođaka rođaka čeka dete sa njenim verenikom

Shutterstock

Ona dodaje da ima 27 godina, a verenik 30. Njena 32-godišnja rođaka trudnoćom je iznenadila celu porodicu jer godinama nema partnera. "Kad god je pitamo za oca, ona kaže da ne želi da priča o tome", rekla je sumnjičava žena i dodala da se njena rođaka i verenik odlično slažu - čak i previše dobro za njen ukus.

Rođaka je pre nekoliko meseci zamolila njenog verenika da joj pomogne u farbanju dnevne sobe, ali kada je završio, ponovo ga je zamolila da preuredi njenu kuhinju, a potom i dečiju sobu. Ova žena dodaje da mu još uvek ništa od toga nije platila, a on je po zanimanju slikar: „Inače, veoma vodi računa o novcu i uvek vodi računa da mušterije plate unapred 50 odsto cene, a ostatak po završetku. Kada joj je dozvolio da odloži isplatu, počela sam da sumnjam'.



Nedavno su gledali film o ženi koja je dobila dete sa oženjenim muškarcem i on ju je pitao za mišljenje o tome. Nije razumela zašto je to uopšte pita, i to mu je rekla. Bio je veoma iznenađen i izleteo je iz sobe. 'Moji prijatelji pokušavaju da me ubede da grešim i da to umišljam, ali kada moj verenik nije došao kući prošle nedelje nakon što je radio u kući moje rođake, sigurna sam da to ne umišljam. Nisam mogla ni jednog od njih da dobijem na telefon'. Njihov izgovor je bio da su kasno završili posao, pa je bilo logično da prenoći kod nje.

Stručnjak za odnose je rekao da iako je žena možda u pravu, postoji mogućnost da je sve umislila. „Jedini pravi način da saznate je da nađete trenutak da iskreno i mirno razgovarate sa svojim verenikom o svojim sumnjama. U zavisnosti od toga šta proiziđe iz tog razgovora, moći ćete da počnete da radite na svojim sledećim koracima. Razgovor sa kvalifikovanim terapeutom može vam pomoći, bez obzira na ishod", dodaje on, a prenosi The sun.

 
Komentari (0)
Loading