Najsrećniji dan u životu u trenu se pretvorio u NOĆNU MORU: Samo par sati nakon što je rekla DA, mlada je tragično nastradala

Vesti 08.05.2023 16:45 0

To je trebalo da im bude najsrećniji dan u životu

svadba

Shutterstock

Dan njihovog venčanja. Ljubavnici su jedno drugom rekli "da" i obećali da će biti zajedno do kraja života. Ko je mogao da pretpostavi da će tako brzo doći kraj. Tragedija se dogodila na povratku sa venčanja. Mlada je mrtva, mladoženja se bori za život.

Nakon tri godine zajedničkog života, odlučili su da se venčaju. Voleli su se i želeli su to da pokažu svetu. Niko nije mogao da predvidi da će se najbolji dan u životu pretvoriti u najgori. Njihov poslednji zajednički dan.

Samanta Miler († 34) i njen voljeni Arik Hačinson (36) sa nestrpljenjem su očekivali 28. april. U pejzažu iz snova trebalo je da se zavetuju na ljubav i vernost jedno drugom do groba. Ceremonija je održana u Foli Biču, Južna Karolina, SAD.

Venčanje je održano na plaži. Bilo je dosta zabave i neobičnih atrakcija.

„Nikada nisam videla da joj oči sijaju tako jako kao tog dana“, rekla je medijima Samantina sestra. "Bio je to najbolji dan u njenom životu", dodala je.

 

 

Najsrećniji dan u životu Samante i Arika u trenu se pretvorio u noćnu moru. Samo pet sati nakon venčanja, par je doživeo tragičnu nesreću. Imali su udes na putu do kuće.

Mladenci i njihovi najmiliji vozili su se u kolima nalik kolima za golf. To je slaba konstrukcija koja nije izdržala udar putničkog automobila. Vozilo je preletelo 100 metara i sletelo na bok.

Pogled na mesto nesreće bio je užasan. Putnici su ispadali iz kola. Mlada je umrla na licu mesta. Njen muž je teško povređen. U kritičnom stanju je hospitalizovan. Zadobio je nekoliko preloma kostiju, povredu mozga i bio je podvrgnut najmanje jednoj operaciji.

Ostali putnici su takođe teško povređeni.

Mini kola su se kretala po zakonu.

Vozač, 25-godišnji Džejmi Li Komoroski, vozila je prebrzo. Išla je preko 100 km/h. Žena je bila... pijana.

Odmah je uhapšena. Žena je optužena za ubistvo iz nehata i nanošenje teške telesne povrede pod dejstvom alkohola. Prema istražiteljima, Komorski je bila svesna da njeno ponašanje može dovesti do nečije smrti ili invaliditeta.

Mladić se bori za život

"Dobila sam Arikovu burmu u plastičnoj kesi u bolnici - pet sati nakon što mu ga je Samanta stavila na prst i kada su jedno drugom pročitali zakletvu. On je izgubio ljubav svog života", napisala je mladoženjina mama.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading