Žena priznala:"Muž mi je preminuo, a ja samo mislim o tome kako je imao aferu sa mojom rođakom"

Vesti 18.04.2023 22:30 0

Jedna žena se požalila ekspertu za veze da ne može da se oslobodi misli da je njen muž, koji je preminuo pre šest meseci, imao aferu sa njenom rođakom.

Žena priznala:"Muž mi je preminuo, a ja samo mislim o tome kako je imao aferu sa mojom rođakom"

Shutterstock

„Sumnjala sam, ali kada sam videla koliko je njegova smrt uticala na nju, potreslo me je do srži“, rekla je. Suprug ove 47-godišnje udovice imao je 52 godine kada je preminuo, a njih dvoje su bili u braku 25 godina i imaju dvoje dece zajedno, prenosi The Sun.

„Kada je dobio rak debelog creva, moj život se okrenuo naglavačke“, kaže potresena žena. Bilo joj je teško da zamisli budućnost bez muža, jer je, kako tvrdi, on bio jedini muškarac kojeg je zaista poznavala i njena jedina ljubav. Ubrzo nakon njegove smrti, žena je napisala objavu na Fejsbuku u kojoj je obavestila njihove prijatelje i porodicu o smrti njenog voljenog muža. Svi komentari bili su puni podrške i simpatija, ali joj je jedan najviše upao u oči – onaj od njene 48-godišnjege rođake. Napisala je dugačak pasus o tome koliko je on bio neverovatan i kako ona nikada neće moći da se pomiri sa njegovim gubitkom.


Ovaj komentar je prilično iznenadio i zbunio udovicu jer je pre 15 godina izgubila kontakt sa rođakom. Ali onda je počela da razmišlja o njihovoj mladosti. Njih dvoje su bili bliski kada je upoznala svog muža, a nesrećna žena je uvek osećala da je ona zaljubljena u njega. Dodaje da je bilo flertovanja između njenog budućeg muža i nje, ali je odlučila da ignoriše hemiju između njih:

'Gledajući unazad, brinem se da sam ignorisala sve znakove upozorenja.' Prisećala se kako je njen muž čak u jednom trenutku njihovog braka često bio zatrpan poslom i stalno je išao na službena putovanja. Sada se pita da li je to bio samo izgovor da spava sa rođakom:

'Znam da bi moglo da zvuči glupo, ali ne mogu da se otresem sumnje.'

Stručnjak za odnose rekao joj je da može samo da zamisli koliko je teška smrt njenog muža morala  da obuzda uznemirujuće misli. Iako razume da žena očekuje odgovore na neka pitanja, podseća je da možda nikada neće saznati pravu istinu: 'Tvoje sumnje mogu biti samo to - sumnje'. Umesto da  razbija glavu mračnim mislima, on joj savetuje da se fokusira na lepe uspomene koje ima sa suprugom jer joj ih niko nikada ne može oduzeti. „Čak i da je prevario, na kraju je odlučio da se oženi tobom i da živi ostatak svog života kao tvoj muž. Pokušajte da ne dozvolite da vam nepotvrđene sumnje unište sećanje na vaš zajednički život. Razgovarajte sa savetnikom koji vam može pomoći da ovo rešite', zaključuje.
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading